H. C. Andersens Vej 22, 1. TH, 9000 Aalborg

FLOT, STOR OG VELHOLDT LEJLIGHED TIL SALG I AALBORG

Highlights:
- 83 kvm bolig
- 2 dejlige værelser, samt en stor stue
- Dejlig udsigt fra lejlighedens vinduer
- Gode parkeringsmuligheder
- Vaskemaskine og tørretumbler medfølger
- Dejligt stort køkken med massere af skabsplads
- Tæt på Aalborg centrum og motorvej

OMRÅDET

Lejligheden er placeret i et utrolig skønt område tæt på smuk natur, gode muligheder for indkøb og ikke mere end 9 minutter til centrum af Aalborg. Lejligheden er perfekt til personer der arbejder inde midt i byen, eller som skal på den Nordjyske Motorvej, da lejlighedens placering gør det let at tilgå motorvejen.

EJENDOMMEN

Lejligheden befinder sig i en flot og velholdt ejendom, som blev opført i 1967. Rundt om ejendommen er der plantet flotte buske og smukke blomster, og disse kan du nyde fra udsigten fra lejlighedens vinduer.

INDRETNING

Lejligheden er 83 kvadratmeter og fordeler sig på to dejlige store værelser, en stor stue og et dejligt funktionelt køkken, samt et rigtig fint badeværelse.

Fra hoveddøren byder vi dig velkommen indenfor i den store og rummelige entré, som fører til hvert rum i lejligheden. Køkkenet der er placeret på højre hånd når vi træder ind i boligen, er der massere af bordplads og rig mulighed for opbevaring. Der er integrerede hårde hvidevarer og en dejlig belysning og udsigt fra køkkenets vindue.

Går vi til venstre fra hoveddøren, træder vi ind i det første værelse, som kan bruges til ekstra værelse eller kontor. Et flot lysindfald fra værelsets vindue gør rummet dejligt lyst og indbydende.

Går vi længere ind i den fine entré, har vi soveværelset på højre hånd. Soveværelset er utrolig indretningsvenligt, med flotte store integrerede skabe og dejlig naturligt lys fra vinduerne.

Går vi ud i entréen igen, fortsætter vi direkte ind i den flotte store lyse stue, hvor der er plads til både sofa afdeling og stort spisebord. Udsigten fra stuen er fyldt med grønne arealer og store træer - her kan du rigtig nyde livet efter en travl dag på arbejdet.

Lejlighedens badeværelse som er placeret mellem stuen og soveværelset, er utrolig godt indrettet, og her er der også placeret vaskemaskine og tørretumbler.

Leder du efter et hjem til dig og din familie, så er denne lejlighed et rigtig godt valg. Kontakt os allerede i dag på 22979005 / stine@minbolighandel.dk eller 20647901 / ag@minbolighandel.dk for en uforpligtende fremvisning.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'