Byklemmen 9, 9200 Aalborg SV

VED ÅBENT HUS* Åbent hus med tilmelding. Tilmelding kan ske på tlf. 22 97 90 05 eller stine@minbolighandel.dk

Smukt skagensinspireret hus med attraktiv beliggenhed!
På Byklemmen 9 får du en fremragende beliggenhed i det populære og attraktive Gl. Hasseris. Her har du alt, hvad hjertet kan begære inden for kort afstand. Og ejendommen er også noget, dit hjerte vil elske.
Det flotte byggeri fra 2015 på 113m2 giver dig mange muligheder for at skabe et skønt hjem, hvor familien kan opholde sig og nyde livet. Huset ligger i et område med en hel lille by af flotte skagensinspirerede huse og et godt naboskab. Her får man hurtigt en fornemmelse af idyl og ro, og med en rigtig god indretning, flotte kvalitetsmaterialer samt en skøn have der er helt ugeneret og med stor terrasse og en suveræn placering i forhold til solen er Byklemmen 9 virkelig en "komplet pakke".

EJENDOMMEN:
Når man træder indenfor, ser man hurtigt, at huset virkelig har meget at byde på. Der er skruet op for komforten med gulvvarme i hele stueetagen og på badeværelset på 1. sal. Her er også brugt mange kvalitetsmaterialer, og med smukke trægulve og et rigtig godt lysindfald fremhæves husets skønhed endnu mere.

I stueetagen finder man ejendommens lækre køkken/alrum og dejlige stue, hvor man vil elske at bruge sin tid med familie, venner og gæster. Der er forberedt til, at der nemt kan etableres et ekstra værelse i stueplan i vinklen ved stuen, hvis det ønskes. På husets første sal er der to gode værelser, et rigtig flot badeværelse samt repos der giver mulighed for at lave et praktisk skrivebordsarrangement, der giver mange spændende anvendelsesmuligheder.
Man kommer virkelig til at holde af at opholde sig indenfor i dette skønne hus - men der er også masser af muligheder for at nyde livet udenfor. Ejendommen vender helt perfekt i forhold til solen, så den store terrasse giver rig mulighed for at nyde solen hele dagen. Samtidig er der også en stor carport i forbindelse med husets indgang samt et skur.
OMRÅDET:
Gl. Hasseris er et populært område at bo i, og det er der mange grunde til. Bydelen har udviklet sig meget igennem flere år, hvilket har gjort Gl. Hasseris til et meget attraktivt og spændende sted at bo.
Fra ejendommen har du alt, hvad du skal bruge inden for få kilometer, og du finder bl.a. et stort udvalg af indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter, uddannelsesmuligheder og grønne områder. Og med Aalborg Centrum og City Syd inden for kort afstand er der ikke langt til et væld af spændende oplevelser.

Har du spørgsmål eller ønsker du en fremvisning af boligen?
Kontakt enten Stine Heitmann 22 97 90 05 / stine@minbolighandel.dk eller Anders Guldbæk 20 64 79 01 / ag@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL AALBORG for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger. Salær, markedsføring og proff. fotograf - fra 27.995 kr. inkl. moms.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'