Prinsensgade 39, 2. TV, 9000 Aalborg

VED ÅBENT HUS* Åbent hus med tilmelding. Tilmelding kan ske på tlf. 22 97 90 05 eller stine@minbolighandel.dk

EJENDOMMEN:
Denne lækre 2 værelses lejlighed ligger i en veldrevet forening med styr på økonomien - Her kan man bo virkelig billigt og godt!

Velkommen indenfor i denne dejlige og meget velindrettede lejlighed uden spild plads, som fremstår utrolig velholdt og indflytningsklar.

Lejligheden indeholder entré med plads til både sko og overtøj, herfra er der adgang til det flotte køkken fra 2016 med god skabsplads, viktualie skab og alt i hårde/hvidevarer herunder også opvaskemaskine. Lejligheden har en stor stue, med et utrolig dejligt lysindfald og højt til loftet. Endvidere dejligt soveværelse med fransk altan og god plads til både skab og skrivebord. Endvidere har lejligheden et pænt gæstetoilet med adgang fra entréen og dejligt badeværelse med adgang fra soveværelset.

Forældrekøb og udlejning er tilladt i foreningen og lejligheden er også oplagt som dele-lejlighed, hvis det ønskes. Der er eget loftrum til lejligheden og mulighed for at opstille egen vaskemaskine i kælderen.

OMRÅDET:
Boligen ligger få meter fra gågaden og Aalborgs hyggelige café og havnemiljø. Kildeparken er ligeledes kun få skridt væk. Der er gode indkøbsmuligheder og busforbindelser få meter fra boligen, samt bus til Aalborg Universitet.

Sælger er villig til at forhandle lidt med prisen.

Har du spørgsmål eller ønsker du en fremvisning af boligen?
Kontakt enten Stine Heitmann 22 97 90 05 / stine@minbolighandel.dk eller Anders Guldbæk 20 64 79 01 / ag@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL AALBORG for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger. Salær, markedsføring og proff. fotograf - fra 27.995 kr. inkl. moms.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'