Søndre Alle 47, Køge, 4600 Køge

Flot murermestervilla med stor detaljerigdom.

Søndre Alle 47, 4600 Køge

Flot murermestervilla med stor detaljerigdom.

Velkommen til Søndre Alle 47! Det er med stor glæde, at vi endelig kan åbne dørene for denne yderst præsentable villa i det centrale Køge. På Søndre Alle finder I denne gennemrenoverede villa, som ikke kun i sin arkitektoniske stil er forrygende lokkende, her er charme og karisma i højsædet. Her kommer I som familie til at bo tæt på det meste og får en bolig udover det sædvanlige.

Boligen består af 193 etagemeter 124 m2, fordelt i stueplan og 1. sal. Hertil de sidste 69 m2, som folder sig ud i en tør og brugbar kælder.

Boligens hjerte er det flotte, nutidige køkken, der på fornem vis ligger i åben forbindelse til spisestuen og tilsammen danner et skønt opholdsrum. Mens I laver mad ved gaskomfuret og kvalitetselementerne i køkkenet, kan I se børne lave deres lektier ved spisebordet. Brændeovnen er tillige placeret her og tilfører en lun stemning til hele underetagen. I sommermånederne kan havedøren slås op og der fås adgang til den fantastiske træterrasse, som præsenterer sig på husets bagside. Det betyder også, at I let vil kunne flytte morgenkaffen ud på den skønne træterrasse og herfra nyde den skønne solopgang og den i særdeleshed rummelige baghave. Udhus/værksted fra 2018.

Spisestuen er adskilt fra opholdsstuen af elegante franske døre og fælles for hele stueetagen er den åbne og lyse indretning, der indbyder til at nyde udsigten igennem de mange store vinduespartier, som hele året rundt giver et fantastisk lys i rummene. En hyggelig forstue med entré udgør den sidste del af etagen, inden turen går op til førstesalen. Her findes repos, 2 værelser og et stort soveværelse samt et utrolig stilfuldt badeværelse af nyere dato. Alle rummene nyder godt af skråvæggene og den generelt hyggelig atmosfære som hersker heroppe under de skrå brædder.

På rundvisningen er vi nu kommet til kælderen. Det er den der blandt andet redder jeres familie fra stressfyldte morgener. For her har man etableret et stort, skønt badeværelse. Det betyder, at der ikke længere behøver være kø foran badeværelset alle ugens 7 dage. Desuden er alle vaskefaciliteter og bryggers placeret her i kælderen, således, at I som familie slipper for at leve i et rod med vasketøj, beskidte gummistøvler og al fritidsaktivitetsudstyret. De 2 store disponible rum er som skabt til hhv. teenageren, som med venner på besøg og høj musik, ofte har brug for at trække sig lidt tilbage, men måske også herren i huset har lyst til at indrette en slyngelstue, hvor der kan tages et slag billard og hvor gæsterne kan overnatte efter en hyggelig og festlig aften. Kældersektionen flyder i flot forening sammen med villaens øvrige etager og fremstår i ligeså stilsikkert og flot design. Indbyggede spots overalt og en flot rustik og gennemført stil.

På den i alt 754 m2 store grund er der lidt for enhver smag. På den flisebelagte gårdsplads foran huset er fin plads til flere biler og lidt tilbagetrukket på grunden ligger den smukke rødstensvilla. På bagsiden findes adskillige m2 lækker græsplæne, hvor man blandt andet har etableret en flisebelagt terrasse, med muret udekøkken med vand, el, grill og pejs, længere nede i haven for altid at sikre en plads i solens stråler på alle tider af dagen. Går man med tanker om køkkenhave er mulighederne her oplagte. Et drivhus vil der være fin plads til og når ungerne skal indrette deres helt eget slaraffenland vil det være oplagt med trampolin, gyngestativ, fodboldmål eller noget helt fjerde.

Fra jeres kommende hjem kan I gå til både skole, station og butikker på mindre end 10 minutter eller være på motorvejen mod hhv. København og Odense på 5. I Køge kommer man aldrig til at mangle noget og alting er indenfor ganske overskuelig rækkevidde. Som noget helt unikt ligger skoven og stranden sågar også omtrent lige om hjørnet. Via stisystemer kan løbe- eller cykelturen gå til Åsen, hvor naturen viser sig fra sin aller dejligste side - året rundt. Et oplagt sted at koble af med familien eller alene, samle tankerne og lade op til næste gøremål på to-do listen.

Der er mange små og store detaljer ved denne ejendom, som man let forelsker sig i. Kvalitet efter kvalitet står i kø for at melde sig på banen. Det samme gælder for selve nabolaget fuld af natur og kort afstand til Køges hyggelige bymidte.~

Velkommen til Søndre Alle 47 i den underskønne by Køge. Denne mondæne adresse er hjemsted for det, vi uden tvivl vil karakterisere som en virkelig flot murermestervilla fra 1951, som præsenterer sig med mange udsøgte detaljer ude som inde.~t er her I kan blive jeres uforløste boligdrømme kvit!

Energirmærke: D.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'