Tværvej 2, 4600 Køge

Virkelig hyggeligt hus, tæt på Køge Centrum

* Køge Syd - Hastrup - i cykelafstand til centrum og S-tog.

* Tæt på Søndre Skole og faciliteterne ved Ravnsborg.

* Hvorfor bo til leje når man kan eje og udnytte den lave rente?

* Fantastisk tilbud til de unge 1. gangs købere.

* Start forfra i en klassisk villa og skab jeres egen drømmebolig.

På en skøn beliggenhed, på en lukket vej i et børnevenligt kvarter i Hastrup, ligger denne 1 1/2-plansvilla. Der er tale om et klassisk hus fra 1941 på i alt 96 m2, som kunne nyde godt af et frisk pust. Her er mange muligheder og med nye input og gode idéer, vil man nemt kunne forvandle ejendommen til en fremtidssikret lækkerbisken.

Det separate køkken af ældre dato inddrager gangarealet og der er tillige en åbning ind til stuen. Med denne planløsning vil det være forholdsvis let at omdanne hele herligheden til ét stort åbent og moderne miljø, som mange familier efterhånden foretrækker. Man vil desuden nyde godt af den direkte udgang til terrasse og have. I stuen findes et behageligt lysindfald fra de i alt 4, nyere vinduer. En hyggespredende brændeovn sørger i de kolde måneder for, at alle kan holde varmen.

Fra køkkenet fås adgang til bryggers, hvor der findes fin plads til at opgradere med evt. grovkøkken med bordplade og skabsarrangement. Også her findes plads til vaskefaciliteter. Stueplan fuldendes af et stort badeværelse, som ligeledes trænger til en opdatering, men kvadratmetermæssigt har en super fin størrelse.

Trappen til 1. salen findes i gangarealet. Under trappen findes opbevaringsrum, men ved en ombygning kan man nemt forestille sig en flot trappe, som arkitektonisk bindeled mellem de 2 etager. Førstesalen byder på 2 værelser, som suppleres af et stort repos. Dette repos vil sagtens kunne tage sig ud som et værelse. Flotte trægulve og synlige bjælker bidrager til hyggen heroppe under de skrå vægge.

Den 800 m2 store grund byder på en skøn have med fantastiske muligheder for at kræse om udelivet. På græsplænen findes udmærket plads til børnenes udendørsaktiviteter og hvis man ønsker urtehave og drivhus er det absolut en mulighed. Rundt om huset kan etableres hyggemiljøer og terrassearealet skal måske udvides. Bagest i haven findes et skønt anneks med egen terrasse. Her kan gæsterne overnatte og måske teenageren vil elske "sit eget".

I Hastrup er man ikke længere end en cykeltur fra Køge Centrum og stationen med S-tog. Desuden findes Søndre Skole, daginstitutioner og hele Ravnsborgområdet ganske tæt på. Når dagligvareindkøbene skal foretages findes mindre butikscenter lige i nærheden.

Tværvej 2 er det perfekte match til 1. gangs køberne, som står overfor at skulle etablere sig. Her får man på en gang en rolig og central beliggenhed samt masser af muligheder for helt at skabe sit eget drømmehjem til en super fin pris.

Lad os mødes på adressen og lad drømmene få frit løb!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'