Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.
Bestil vurdering

Flot ejendom

Valløby Bygade 5, Vallø By


Velkommen til dette yderst charmerende landhus med bindingsværk, sprossevinduer og stråtag, som præsenterer sig med en helt formidabel have, hvor de gamle stauder står i fuldt flor, vandposten er bevaret og et brostensbelagt indgangsparti tager imod jer.

I den klinkebelagte forstue, som også fungerer som entré er skabet en hyggelig hjemmelivsstemning og skal der skrues ekstra op for hyggen i vintermånederne kan de hyggelige flammer nydes fra brændeovnen, som bidrager til en stemningsfuld atmosfære og som sender en skøn varme rundt i hele huset. På badeværelset er stilen holdt enkel og minimalistisk med hvide fliser og hvid sanitet. Her er fin opbevaringsplads i de ophængte skabe og en muret kant forhindrer vandet i at løbe ud og gøre hele gulvet vådt efter et langt og dejligt bad. I opholdsstuen summer af bondehusidyl med kig til synlige loftsbjælker. Her fra opholdsstuen får man via trappestigen adgang til førstesalen, hvor 2 skønne og særdeles charmerende disponible rum med flotte trægulve allerede står klar.

Ejendommens køkken bærer i særdeleshed præg af den hyggelige landstil. En stor kogeø i midten af rummet gør det muligt for alle at være i køkkenet samtidig og i de indmurede nicher er der god plads til opbevaring.I tilknytning til køkkenet ligger spisestuen, hvorfra 3 hyggelige "huller" i væggen ud til køkkenet giver en lækker detalje. Via franske døre føres man videre til udestuen, en sand romantisk oase, hvor man med dørene slået op har en fantastisk udsigt til haven og de brostensbelagte flader. Her vil blomster og grønne planter stortrives og det vil være et fristed for alle, som trænger til fordybelse.

I soveværelset fortsætter den landlige stil med et kraftigt stænk af romantik med indbyggede nicher til træskabe med porcelænsgreb og i forbindelse med soveværelset findes ejendommens 2. badeværelse med mange flotte finesser, så som glasplade med nedfældet zinkvask, murede halvvægge samt plads til vaskefaciliteter.

Livet på landet og et gammelt landhus' charme og sjæl som her, virker tiltrækkende på mange moderne mennesker og måske det er her det seniore par ønsker at nyde sit otium og hinanden eller måske det er her startskuddet til den lille spirende familie skal gå fra? Her på matriklen er rigtig mange muligheder og med et samlet boligareal på 68 kvadratmeter fra 1777 samt en tilbygning fra 1974 på 26 kvadratmeter er udgangspunktet rigtig godt.

Vallø By charmerer med sin smukke kirke, det gamle forsamlingshus, bølgende marker og åbne landskab. Der er kort afstand til både skoler og institution Vallø Børnehus. Valløby har pizzeria ved benzintanken og der ikke er ret langt til Strøby Egede centret, som frister med alt hvad hjertet begærer af dagligvareforretninger. Apoteksudsalg, bager og velbesøgt Café.
Som supplement til Strøby Egede centeret byder lokalområdet på mange spændende indkøbsmuligheder både på gårdene og i landsbyerne.
Vallø Slot har en lækker restaurant og byder på slotsparken, som er et udsøgt udflugtsmål til både gåture og picnickurv for hele familien. Køge Bugt byder på dejligt badevand hele sommeren og ligger kun få minutter væk. Solgårdsparken i Strøby Egede er base for mange spændende arrangementer året rundt og en hyggelig familietur om søndagen i den smukke park vil alle elske. Fra Vallø er der regelmæssig busdrift med kurs mod enten Fakse eller Køge og med kun 8 km til Køge Centrum er du tæt på alting. Flextrafik og Vallø station ligger i cykelafstand.

Er det på Valløby Bygade, at jeres næste boligeventyr skal skrives? Så tøv ikke -flyt på landet og få en ny begyndelse på det nye liv - vi inviterer meget gerne på en fremvisning!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen, tlf. 24646455. Sydkysten@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger - salærer fra kr. 35.000 inkl. moms.

Hent dokumenter

Her kan du hente dokumenter vedr. boligen. Er der andet du mangler, så tøv ikke med at kontakte os!

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Du vil nu modtage en email med dokumenterne.

Alternativt kan du downloade dokumenterne nedenfor.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Month
Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Tak for din forespørgsel om fremvisning. Du vil blive kontaktet af en mægler ang. endelig bekræftelse af fremvisningen

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Kontakt Tanja Poulsen Mathiesen - Søndre Alle 39, 4600 Køge

+45 2464 6455

tanja@minbolighandel.dk

Kontakt minbolighandel for mere info

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.