Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.
Bestil vurdering

Lavt varmeforbrug - flotte rapporter - skøn beliggenhed - 750 meter fra skolen.....

Egehøjen 6, Strøby Egede

Dette elegante hus i udkanten af Strøby Egede, beliggende i et eftertragtet og fredeligt kvarter, er skruet sammen af de allerbedst tænkelige materialer. Der er ganske enkelt ingen vej udenom denne toptunede familievilla, hvis I ønsker en nem tilværelse med høj komfort og værdsætter masser af plads og en ideel beliggenhed nær strand, skov og åbne marker.

Denne kun 10 år gamle villa byder på 171 flot, velholdte kvadratmeter i ét plan og er et perfekt match til familien med sans for kvalitet.
Lad os fortælle lidt mere om ejendommen:

I forlængelse af den integrerede carport venter et overdækket indgangsparti, som udover at give læ for regn og blæst, tillige giver jeres gæster en god oplevelse, mens de venter på I kommer og åbner døren.

Indenfor venter en formidabel planløsning. Den passer som fod i hose til den moderne børnefamilie, idet den er opdelt i hhv. forældre- og børneafdeling. Således er den ene ende af huset "De voksnes" med skønt forældresoveværelse, hvor direkte adgang til walk-in-closet uden tvivl vil score højt på værdibarometeret hos fruen i huset. Hertil kommer det skønne badeværelse med stort hjørnebadekar, super moderne interiør og en skøn belysning. Endnu et stort værelse er tilgængeligt i denne afdeling og mon ikke dette vil være et oplagt kontoremne eller måske har familien brug for et aktivitetsrum, hvor der kan slappes af med film projektor, tv/spil eller et slag bordtennis.
I børneafdelingen står 3 skønne værelser klar og hertil findes separat badeværelse med brus. Det funktionelle bryggers er også placeret i denne ende af huset og her bliver familien kvit med alle tidligere udfordringer omkring skabsplads. Her er rum til den aktive familie og dertilhørende udstyr, tøj osv.
Det helt fantastiske køkken-alrum imponerer enhver og med dagslyset hoppende og springende ind fra alle verdenshjørner er stemningen helt i top. Rummet i stilrent design oser af appetit på det gode liv i selskab med lækker mad. Omgivet af lyse elementer og hårde hvidevarer fra den øverste hylde får køkkenchefen masser af albuerum til at trylle familiens livretter på bordet.

På barstole vil både store og små kunne holde kokken med selskab og indsnuse grydernes dufte, inden de bliver taget af den støjsvage emhætte, som er et kunstværk i sig selv at kigge på.

Her i rummet er skabt plads til det lange plankebord, som vil være familiens samlingspunkt hvad enten det er til hverdag, når måltiderne skal indtages og lektierne skal ordnes eller det er når familiefødselsdagene skal afholdes eller når der skal kræses om yndlingsgæsterne.
Som et ekstra pift til helhedsindtrykket får man et skønt lille viktualierum. Her kan man uproblematisk have et helt lager af kolonialvarer, drikkevarer og syltekrukker stående, så ikke køkkenskabene er overfyldte og rodede eller alting skal stå fremme.

I haven findes altid en solrig plet og vedligeholdelsen er minimal. Græsplænen er omkranset af et flot, hvidt hegn og en skøn bøgehæk. Terrassen er skabt til hyggelige, lange sommeraftener i lanternernes skær, hvor eftervarmen fra Weberen nydes og der skylles efter med udsøgte druer. Her er fin plads til lækre krukker med årstidens blomster, ligesom drivhuset giver dig mulighed for at være selvforsynende med økologiske grøntsager eller prøve kræfter med spændende blomstersorter. Græsplænen indbyder til sjov og boldleg for børnene, ligesom der på matriklen også er blevet plads til et skønt udhus på 19 m2. Her kan cyklerne, barnevognen og motorcyklen opbevares og skuret udgør de optimale, fysiske rammer når familiens handy-mand skal udfolde sig. Til stor glæde og fornøjelse for hele familien prydes havebilledet af fritstående swimmingpool, som i årets varmeste måneder vil være en sand fornøjelse.

I Strøby Egede mødes man af en skøn natur og følelsen af luft under vingerne. Strøby Egede er Køge Bugts perle ved det glimtende blå ocean, beliggende blot 8 km syd for Køge. Byen byder på stort udvalg af dagligvareforretninger med fleksible åbningstider, Apoteksudsalg, restauranter, café og bager. Strøbyskolen ligger ganske tæt på Egehøjen og der er trygge stier, så børnene let kan færdes til og fra skole og fritidsordning. Den smukke Solgårdsparken er byens vartegn og danner grobund for adskillige arrangementer og sociale sammenkomster året igennem, ligesom en rask gå- eller løbetur har helt de optimale vilkår her, hvor en skøn natur er forenet med rig historie. I Strøby Egede er du tæt på strand og vand. Ønsker du at nyde den smukke natur har du Tryggevælde Å og Ådalen på tæt hold, for ikke at forglemme Vallø Slot og Slotspark.

Tag din familie under armen, for I er hermed inviteret til fremvisning på Egehøjen 6, hvor vi glæder os til at hjælpe jer videre med jeres husdrøm!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 70254 264 / 24 6464 55 tanja@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hent dokumenter

Her kan du hente dokumenter vedr. boligen. Er der andet du mangler, så tøv ikke med at kontakte os!

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Du vil nu modtage en email med dokumenterne.

Alternativt kan du downloade dokumenterne nedenfor.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Month
Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Tak for din forespørgsel om fremvisning. Du vil blive kontaktet af en mægler ang. endelig bekræftelse af fremvisningen

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Kontakt Tanja Poulsen Mathiesen - Søndre Alle 39, 4600 Køge

+45 2464 6455

tanja@minbolighandel.dk

Kontakt minbolighandel for mere info

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.