Mosesvinget 9, Mullerup, 4200 Slagelse

HYGGELIGT LANDHUS PLACERET I ROLIGE OMGIVELSER

FORVENTET MULIGHED FOR FLEXBOLIGSTATUS

Velkommen indenfor i denne nydelige bolig i Mullerup. Hygge, fred og ro er uden tvivl det, der kendetegner den fine, lille og velholdte villa, og som købere af denne bolig, flytter I ind i dejlige, landlige omgivelser med udsigt til frodige marker.

I bydes velkommen indenfor i en lille og fin entré, hvor I mødes af charmerende klinker på gulvet. Samme fliser føres videre i køkkenet, som er indrettet med hvide køkkenelementer, der flot brydes af en lys træbordplade. Med masser af bordplads og alt i hårde hvidevarer er der i køkkenet rig mulighed for, at I udfolder jeres madkundskaber. På hver sin side af køkkenet ligger henholdsvis boligens spisestue og dagligstue, og også her udgøres gulvet af smukke, naturfarvede klinker. Overalt i huset er der installeret gulvvarme, og det meste af huset er desuden blevet sat i stand i årene 2006-2007.

Til planløsningen hører også et rummeligt værelse indrettet med en stor og praktisk skabsløsning, der giver mange fine opbevaringsmuligheder. Boligen råder også over et lækkert badeværelse indrettet med separat bruseniche og med plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

Udendørs finder I en hyggelig og stor have med flot terrasse i både for- og baghave. Skulle det dryppe lidt for oven, er det oplagt at sidde omme i baghaven, da I her finder en overdækket terrasse, hvor I kan sidde og nyde omgivelserne til fulde, mens det drypper af.

Området har en masse at byde på, og hvis I drømmer om at bo i rolige og landlige omgivelser, dog stadig tæt på indkøb og masser af muligheder, er dette det helt perfekte sted for jer! Fra villaen er der kun 3,5 kilometer til Kirke Helsinge, hvor dagligdagens småindkøb let kan klares. Savner I flere valgmuligheder, er det oplagt at søge mod Slagelse, hvor også hyggelige caféer og masser af butikker byder sig. Er I til dejlige naturoplevelser, kan I vælge at søge til Mullerup Havn, hvor den populære Skipperkroen ligger, I kan nyde naturen i Bildsø Skov, eller I kan køre til Drøsselbjerg Strand, hvis høje placering giver et unikt udsyn ud over Storebæltsbroen. Om sommeren kan I også søge ned til Stillinge Strand og nyde en is, mens I går tur langs vandet.

Dette er ejendommen for jer der søger fred og ro og smukke omgivelser.

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf 2298 7488, mail: hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'