Valbygårdsvej 53, 4200 Slagelse

FAMILIEVENLIG VILLA CENTRALT BELIGGENDE I SLAGELSE

Med hele 203 kvm fordelt på tre plan får du et hjem omgivet af en skøn, grøn have og en placering, der er perfekt til børnefamilien! Hjertelig velkommen!

I stueplan finder du helt centralt den store stue, hvorfra du kan tilgå både udestuen og køkkenet. Med den hyggelige og praktiske pillebrændeovn er fællesområdet en dejlig ramme om gode stunder med familien, og udestuen med udsigt gennem glaspartier til haven er en absolut perle. Det fuldt funktionelle køkken har godt med albuerum, og spiseplads ikke langt fra madlavningen sikrer, at samtalen med gæsterne nemt kan fortsætte. Derudover har denne etage et bryggers med ekstra køleskabe, wc og et fint lille værelse.

På 1. sal møder du et stort møblerbart repos, der leder ind til to værelser, og for enden finder du husets badeværelse. Der er mulighed for at indrette et ekstra værelse ovenpå, hvis ønsket. Kælderplan har desuden tre disponible rum, vaskemulighed og fyr.

I den dejlig store baghave kan børnene lege frit på græsplænen, og med kig til masser af grønne træer får du ikke meget skønnere omgivelser til sommerhalvåret. Indkørslen har plads til, at flere biler kan holde parkeret, og den frodige grønne hæk skaber en god afskærmning fra vejen. Ejendommen er fra 1937, og det charmerende grå hus, beklædt med fibercement plader i træ-look og betontagsten fremstår indflytningsklart.

Adressen er tæt på Marievangsskolen, og der er tilmed sti i baghaven til skolen. Hertil kan indkøbene let klares i nærområdet, og til de mindste er der børnehave ikke langt fra Valbygårdsvej. Slagelse station er kun 1.6 km væk, hvorfra der er gode forbindelser både ind til København og resten af Danmark. Slagelse er en handelsby med særligt Vestsjællands Centret som centralt knudepunkt: der er et væld af butikker til at imødekomme alles behov, og mange tilbud og aktiviteter i byen kan underholde hele familien.

Vi ser frem til at tage imod dig! Book endelig tid til en fremvisning - vi ses!

Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf. 22987488, mail: hanne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.