Garvergårdsvej 36, 4200 Slagelse

Velindrettet villa med 4 værelser og 2 badeværelser.

Villa, ideelt placeret i Slagelse Østby, tæt på skov, indkøb (Fakta, Rema 1000, Netto, og Lidl), skole og daginstitutioner, samt sygehus.
Boligen der er på 143 kvm, med hele 4 værelser, og stor vinkelstue er blevet opført i 1963. Placeret i et stille og hyggeligt område for enden af lukket vej. Haven er nem at vedligeholde, og ligger dejligt ugenert i forhold til naboerne. 15 minutters gå gang til centrum, med mange spisesteder og caféer, samt det store Vestsjællands center. 5 minutters kørsel til Vest motorvejen, som fører til København, eller Fyn/Jylland. Villaen er indrettet med 4 soveværelser, heraf et master bedroom, med tilhørende badeværelse, med gulvvarme. Der er også udgang til egen terrasse, også perfekt løsning til et eventuelt teenageværelse. Endvidere er der ekstra badeværelse med badekar. Stor vinkelstue med stort vinduesparti som giver meget lys, og dobbelt terrassedør som leder ud til den overdækkede terrasse, der forlænger de sene sommeraftner. Der er for nyligt installeret et stort udekøkken, med rindende koldt vand til at skylle grønsagerne fra højbedene.
Boligens køkken er bygget af den tidligere ejer der var snedker, og fremstår originalt, dog med malede låger. Imellem køkken og spisestue, er der, ligeledes original serveringsluge. Stue, entré og 3 værelser, har fået skiftet gulv, til lyst egeparket, inden for de sidste 3 - 10 år, og er aldrig blevet slebet. Udvendige døre, samt alle vinduer er skiftet for ca. 10 år siden, og er dermed energivenlige.
Huset bliver forsynet med fjernvarme, og har for 5 år siden fået installeret varmeveksler, og dermed er der ingen varmtvandsbeholder, der begrænser de lange bade.
Ansvarlig ejendomsmægler: Hanne Steenberg, tlf 2298 7488, mail: hanne@minbolighandel.dk Går du i salgstanker? Kontakt os for en uforpligtende salgsvurdering. Se vores "faste lave salærer", her på hjemmesiden. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'