Margrethevej 1, 4200 Slagelse

Gedigen familievilla med tre soveværelser og gode moderniseringsmuligheder

Velkommen indenfor i denne charmerende familievilla på Margrethevej 1 i Slagelse. Huset ligger på en dejlig grund i et eftertragtet og roligt boligkvarter i Vestbyen - i gåafstand fra Marievangsskolen, Landsgrav Friskole samt byens sportshal og fodboldbaner. Fra hoveddøren er der få hundrede meters afstand til områdets gode indkøbsmuligheder, det store gymnasium og handelsskole. Både bymidten og togstationen ligger desuden i cykelafstand fra boligen (2,5 km).

Huset er opført i 1971 og råder over 152 kvadratmeter i ét samlet plan. Boligen indeholder tre værelser, spisekøkken, stue, bryggers, badeværelse og gæstetoilet. Under gulvtæpperne gemmer sig nydelige parketgulve, som let kan blotlægges.

Vi kommer ind gennem hoveddøren på husets forside, ind i vindfanget og fordelingsgangen hvor der er garderobe. Her finder vi hjemmets gæstetoilet med lyseblå, retro-fliser på højre hånd. På venstre hånd ligger det klassiske 1970'er køkken med trælåger og originale, fine røde fliser. Rummet indeholder mange gode muligheder og kan rumme et mindre spisebord, hvor familien kan indtage hverdagens måltider. Drømmer man om et stort, moderne køkken-alrum, er der mulighed for at vælte væggen ind til stuen og skabe ét stort rum, hvor familien altid er samlet og hvor lyset vil strømme ind. Ved siden af køkkenet ligger det store praktiske bryggers med egen indgang.

Hjemmets hjerte er den store, lyse stue, som på grund af sin geniale rumfordeling let kan indrettes til både spise- og dagligstue. I rummets ene hjørne er en skøn pejs med brændeovnsindsats, hvor familien kan samles på årets kølige aftner. Fra stuen er der udgang til den dejlige sydvendte fliseterrasse som er delvist overdækket og hvor der også er en hyggelig pejs.

Hjemmets tre værelser er næsten lige store. Det største rum er oplagt som forældreværelse, da det har en skøn, indbygget skabsvæg. Har I brug for et fjerde værelse er der mulighed for at inddrage en del af stuen (den nuværende spisestueafdeling) til ekstra soveværelse. Husets badeværelse byder på både badekar og bruseniche.

Udenfor finder I en lukket ugeneret have, som har nogle skønne muligheder. Der er også muret carport og godt udhus til et lille værksted eller blot lidt opbevaring.

Alt i alt en rigtig skøn familievilla med mange muligheder for modernisering og super god beliggenhed i Slagelse!

For fremvisning kontakt ejendomsmægler Hanne Steenberg, tlf. 2298 7488.

Går du i salgstanker? Kontakt os for en uforpligtende salgsvurdering. Se vores "faste lave salærer", her på hjemmesiden. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'