Brahesvej 7, Svanninge, 5600 Faaborg

Bo smukt ved foden af Svanninge Bakker

Med adresse her på Brahesvej 7 er der lagt op til en tilværelse, hvor naturen er mere nærværende end nogensinde, og hvor livet kan leves ubekymret i det hyggelige landsbysamfund uden at gå på kompromis med hverdagens mange faciliteter.

Denne beliggenhed er hjemsted for "Vesterhus", en charmerende villaejendom fra 1914, der står smukt frem i gadebilledet med sin lyse facade, sit sorte tag og den yndige prydhave foran med masser af buske i nuancer fra rød til grøn. Indkørslen leder jer frem til en lækker dobbeltgarage med tilhørende værksted og skur, som giver gode forudsætninger for et aktivt have- og udeliv, hvor der er plads til små handy gør-det-selv-projekter samt til at opbevare både grillen og havemøblerne.

Indvendigt viser boligen sig frem i fantastisk lys kvalitet med gode, reelle rum, hvor der er plads til at danne de ønskede rammer om familielivet. I får I alt tre dejlige værelser, hvoraf to af dem ligger samlet oppe på 1. salen sammen med husets ene badeværelse, mens det tredje ligger i stueetagen og udgør et ideelt forældresoveværelse med tilknyttet badeværelse, som både forkæler jer med brusemiljø og spabad.

I stueetagens anden afdeling folder de skønne arealer sig ud i form af et fint køkken-alrum, hvor spisning, madlavning og hyggesnak kan forenes, samt to åbne stuer, der indbyder til at samle gæsterne om spisebordet eller bare nyde en afslappende fredag med snacks og gode film i sofakrogen. Imellem de to afdelinger leder en gang ud til et ekstra gæstetoilet, inden I til slut kan søge ud i den lyse udestue og nyde kaffen med direkte udgang til den fantastiske have, der står stor og frodig med masser af plads til hygge og leg.

Ja, her er mange kvaliteter i vente, men bedst af alt er den unikke beliggenhed for enden af Svanninge Bakker med stisystem direkte op i bakkernes natur. Samtidig bor I ganske nær Svanninge Skole, det lokale supermarked og sportsanlægget med kunstgræsbane. Alt i alt et virkelig dejligt bysamfund, som især er kendt for sit stærke sammenhold med mange arrangementer, fællesspisning osv.

Velkommen til naturskønne Svanninge!

Fremvisning og yderligere information
Lars Tribler
Salg & vurdering
Mobil 71 780 655

Ansvarlig ejendomsmægler: Anders Hansen

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'