Sneserevej 97, Blangslev, 4700 Næstved

"VADEBROGAARD" - Repræsentativ landejendom i smukke omgivelser nær Næstved med enestående udsigt

" 242 m2 bolig i 2 plan med fleksibel planløsning og mulighed for flere familier

" 5 hestebokse, ridebane, rytterstue og fold

" Værksted og ladebygninger på i alt 1012 m2

" Stor, høj træterrasse med formidabel udsigt

" Lavt varmeforbrug med Panasonic 12 KW all in one og pillebrændeovne

" Flot Invitakøkken med nyere hårde hvidevarer

Har I altid drømt om at sætte jeres eget præg på et sted, hvor I kan få plads til selv den sammenbragte families hverdag, til 2 generationer, for hestefolkene plads til husdyrene og måske endda tillige udlejning? Eller har I længe ledt efter kulissen til den lille håndværksmester? Så råder vi jer til at indstille GPS'en til Sneserevej 97 i Blangslev ved Næstved, hvor jeres drømmebolig nu udbydes til salg og vi byder velkommen på den brostensbelagte gårdsplads. Ejendommen fra 1868 er omkranset af skøn natur, og mens de høje, gamle træer og velduftende blomsterbuske og frugttræer er med til at indkapsle selve fornemmelsen for havens areal, er der tale om en grund på 11.192 m2, som tillige omfatter vidtstrakte grønne marker, søde og hjælpsomme naboer samt stor solcellepark. Her er naturligvis også den skønneste træterrasse, som majestætisk tager sig ud på den hævede konstruktion. Her får I en fantastisk udsigt og alle hverdagens små stunder, såvel som de store familiearrangementer, kan nydes her.

Stuehuset består af en nydelig og væsentlig istandsat bolig på 242 m2 med tegltag fra 2006 samt Rationelvinduer ligeledes fra 2006. Ved siden af stuehuset finder man en sidebygning, hvor der er indrettet med rytterstue til evt. udlejning med bla. toilet og bad (ej godkendt) samt tekøkken. Herudover findes lader og stort værksted med alu-port med el-hejs. Her er en god loftshøjde og værkstedet vil være perfekt for mange formål. I 2018 blev anlagt nyt tag på værksted og lade. Desuden er nyt tag til den resterende bygning indkøbt og medfølger i handlen. Diverse maskiner og andet udstyr kan købes udenfor handlen. For hestene er her også særdeles dejligt, med gode faciliteter såsom stor fold med elhegn, 30 x 20 m stor ridebane med lys samt dejlig stald med 5 store hestebokse hvor 3 bokse og staldgang er med gummimåtter.Har man behov for ridehuskort kan dette erhverves hos både Askov Ridecenter og Gunnarsholm Ridecenter, som ligger i nærheden. Herudover lægger Folkeskoven i Tappernøje, blot 4,4 km fra adressen, op til en skøn tur på hesteryg.

Selve hovedhuset er et fint og funktionelt hjem med veldisponerede kvadratmeter, der fordeler sig over stueplan og førstesal. I træder ind i en hall, som er et kapitel for sig og yderst herskabelig. Hele 3 stuer præsenterer sig med flotte døre og underlaget er smukke trægulve i askeparket. I det store køkkenalrum finder man det tidløse Invita køkken fra 2006 med opvaskemaskine fra 2019 og 2 indbygningsovne. Et skønt samlingspunkt for hele familien og den store træterrasse kan tilgås fra både køkken og den ene stue. I stueplan findes udover badeværelse tillige et selvstændigt toilet samt et mindre værelse. I både badeværelse, stuer og køkken kan I nyde godt af gulvvarme. På førstesalen er planløsningen meget fleksibel, idet den store stue og for nuværende i alt 4 værelser skaber mange indretningsmuligheder, alt afhængig af hvor mange og hvor store værelser man har behov for. Som nu findes rummeligt walk-in-closet i forbindelse med repos. Plads er der nok af - både for jeres familie, for teenagere, der skal bede om privatliv, og for at udforske muligheder med udlejning eller flere familier på én matrikel.

Stedet opvarmes med Panasonic 12 KW "all in one" luft til vand fra 2016 samt 2 pillebrændeovne fra hhv. 2013 og 2018, og således et lavt varmeforbrug og flot E-mærke kategori C. Sælger har betalt for indlæggelse af fibernet i ejendommen.

I flytter til dette naturskønne område knap 2 km uden for landsbyen Blangslev. Her kan hverdagens travlhed blive indrammet af en meditativ ro, hvor mødet med andre er lige rundt om hjørnet. Daginstitutionen Stjernehøjen i Mogenstrup og Fladsåskolen i Mogenstrup ligger blot 2,8 km væk. Det samme gælder dagligvarebutikker. Skolebussen kører fra Tappernøje, men det kan aftales, at den stopper udenfor døren. Med blot 10 km til Præstø er man ikke langt fra det hyggelige havnemiljø og motorejstilkørsel 38 "Tappernøje" nås på under 5 minutter. Når der står hav og strand på dagens udflugtsmål kan man med fordel tage til Feddet, hvor den skønneste badestrand venter og hvor der også er mulighed for en tur på hesteryg.

Tøv ikke med at bestille en fremvisning og se ejendommen med egne øjne!

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'