Varmarkvej 31, 6092 Sønder Stenderup

Skab dit eget drømmehus tæt på byen, naturen og havet

Vi kan ligeså godt være ærlige:

Dette velbeliggende hus kalder på en totalrenovering. Omend taget er nyere, men resten af ejendommen fra 1950 i så nedslidt stand, at man enten skal forberede sig på at give hele hytten den helt store tur eller simpelthen rive huset ned for i stedet at bygge et nyt drømmehjem på den dejlige grund.

Derfor: smøg ærmerne op, tag de kreative briller på og find værktøjskassen frem. Når alt det hårde arbejde er udført - hvad end du får andre til at udføre det, eller du er en sand gør-det-selv-type - vil du til slut stå tilbage med en skøn bolig, som er blevet præcis, som du gerne vil have det. Dette er med andre ord den ideelle mulighed for at være med i hele byggeprocessen og skabe et skræddersyet hjem til dig og dine.
Den nuværende ejendom præsenterer et boligareal på 83 kvadratmeter og har dertil en rigtig god kælder på hele 68 kvadratmeter, som i alt giver mulighed for at indrette sig godt og skabe to beboelige afdelinger. Størrelsen og den aktuelle rumfordeling passer både godt til parret, den enlige eller den lille familie, og man kan selvfølgelig føje til, udvide og ændre, nøjagtig som man har behov for.

Den "nye" ejendom kommer til at få plads her på en skøn 800 m2 stor grund beliggende på den hyggelige Varmarksvej i nummer 31.

Her bliver man en del af et trygt og lokalt nabolag i den lille landsby Sønder Stenderup ikke langt fra Kolding by, som ligger ca. 10 min. kørsel væk i bil. Grunden støder stort set op til noget af Danmarks smukkeste natur, det fantastiske Solkær Enge med over 200 fuglearter og ynglende havørne par. Hele dette attraktive område er derudover først og fremmest kendt for sin pragtfulde naturskønhed, der byder på varierede landskaber med alt lige fra mark til skov og det åbne hav. På kanten til Lillebælt vokser både Sønderskov, Midtskov og Nørreskov, som giver rige muligheder for at gå eller løbe - endda cykle mountainbike eller lignende - ude i den friske luft. Mod syd venter også en række skønne badestrande, som kan nydes året rundt. Området er simpelthen usammenligneligt skønt og lækkert!

Garagen er fjernet fra grunden.

Alt der mangler, er huset, der matcher beliggenheden.

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL i Kolding på 60526472 for en uforpligtende salgsvurdering.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'