Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.
Bestil vurdering

Skal boligdrømmen vækkes til live?

Tværvej 2, Køge


Så kom med indenfor her på Tværvej 2, hvor en ganske charmerende ejendom fra 1941 folder sig ud med en glad indretning på 96 kvadratmeter. Der er masser at gå på opdagelse i her på ejendommen, som er proppet med stemning, hygge og fine løsninger.

Træder man over dørtærsklen findes dejligt bryggers med vaskefaciliteter. Dertil kommer den direkte forbindelse til mellemgangen, hvor der fås adgang til mindre depotrum og hvor også trappen til 1. salen findes. Blåt har aldrig set så godt ud i køkkenet, som det gør her på Tværvej 2. En dejlig frisk stemning er tilstede og man får straks lyst til at smøge ærmerne op og gå i gang med madlavning, hjemmebag eller syltning. Skabs- og bordplads er der rigeligt af og mens gryderetten simrer på den keramiske plade kan der følges med i livet udenfor fra køkkenvinduet. Stuen giver jer de bedste betingelser for at samle familien til både hyggelige hverdagsmiddage og festlige begivenheder og de mørke vinterdage kan tilbringes foran knitrende ild i brændeovnen. I stuens ene ende kan nemt indrettes et hyggeligt hjørne med sofa og TV, og man har glæde af et skønt lysindfald fra de mange vinduer.

I det store badeværelse er der skabt helt unik skabsplads i de mange jalousiskabe, som omgiver vask og bordplade. Et brusehjørne står klar og de hvide klinker på væg og gulv gør det let at indrette i netop den farve, som passer til jer.

På 1. salen fordeler et større, møblerbart repos til 2 dejlige værelser. Her lægger man straks mærke til det flotte trægulv og de synlige bjælker. Afhængig af behovet for antal værelser vil repos'et sagtens kunne fungere som eksempelvis hjemmearbejdsplads og man vil kunne se frem til mange hyggelige arbejdstimer under de skrå brædder.

Udenfor skal solens stråler nydes i den hyggelige have, der er ret idyllisk med sine stedsegrønne træer og god indhegning hele vejen rundt. Glæd jer til når foråret emmer af fuldt flor og til når efteråret spreder sine smukke farver hist og pist i haven. Uanset årstiden er det værd at gå på opdagelse her i haven. Som symbol på den danske, klassiske sommeridyl findes i baghaven det skønneste anneks. Her kan familie eller venner lang vejs fra overnatte efter en festlig aften og børnene vil uagtet elske deres eget lille sommerhus, hvor de kan hænge ud med legekammerater og hinanden. Har man lyst til køkkenhave og drivhus med egen høst af årstidens frugt og grønt så lægger denne have absolut op til disse projekter.

Med bopæl på Tværvej er man godt placeret på landkortet. Alting er indenfor en overskuelig afstand både når man taler om indkøbsmuligheder, daginstitutioner og skoler. Vil man forkæle sig selv med lidt godt til ganen kan aftensmaden klares hos Elverhøj, som har specialiseret sig i det italienske køkken. Ligger arbejdspladsen længere væk, har denne adresse en fortrinlig pendlerbeliggenhed, da der blot er omkring en halv time i bil til København, ligesom der er let adgang til motorvejen. Foretrækker I en stille togtur kører Regionaltog og S-tog fra Køge Station med hyppige afgange.

Nyeste skud på stammen i hjertet af Køge er det nye handelsstrøg Strædet, hvor butikker, restauranter og biograf tilbyder sig i gadebilledet. Vil du have både vand, by, handelsliv, caféer, restauranter og gode skoler? Så er der ikke andre steder langs kysten ned fra København, hvor du kan få det samme som I Køge. I Køge er du altid tæt på smukke naturoplevelser. Køge Ås er byens foretrukne, rekreative område. Lange vandreture gennem skoven, løbeture eller mountainbike-ride op og ned af de stejle skrænter eller en hyggelig familiepicnic i skoven er anbefalelsesværdigt.

Går I rundt med mange kreative tanker og ideer til jeres næste hjem, men mangler huset at udføre dem på? Så er denne villa i halvandet plan ideel til jer, da den med en kærlig hånd kan forvandles til en god bolig med mange Wauw-effekter for familien.

Føler I jer draget ind i Tværvej 2's indre univers? Så bare vent til I står med nøglerne til denne ejendom i hånden - så kan I slet ikke vente med at komme i gang og til at tage billeder af det og vise i jeres feed! Er i klar til at få jeres boligdrømme opfyldt? Så hjælper Min Bolighandel jer.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Søndre Alle 39 4600 Køge sydkysten@minbolighandel.dk tlf..: 24646455/70254264.

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hent dokumenter

Her kan du hente dokumenter vedr. boligen. Er der andet du mangler, så tøv ikke med at kontakte os!

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Du vil nu modtage en email med dokumenterne.

Alternativt kan du downloade dokumenterne nedenfor.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Month
Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Tak for din forespørgsel om fremvisning. Du vil blive kontaktet af en mægler ang. endelig bekræftelse af fremvisningen

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Kontakt minbolighandel for mere info

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.