Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.
Bestil vurdering

Har denne ejendom fået dit boligsøgende hjerte til at banke?

Ærøvej 18, Køge

Denne nydelige 1 plans gulstensvilla med hvide 3-lags døre & - vinduer er beliggende i det eftertragtede Hastrupkvarter i det sydlige Køge på en lukket vej i et roligt kvarter. Det er os en fornøjelse af slå dørene op for de i alt 188 kvadratmeter, oprindeligt opført i 1969, men som løbende har gennemgået en gennemgribende renovering og i dag fremstår flot og moderne.

Den rummelige entré og fordeler gang har et lysindfald og en atmosfære, som gør rummet bekvemt, og man føler sig velkommen med det samme. Her er plads til lettere møblering og et lille indhak skaber plads til gæsternes overtøj. Fra entréen fås adgang til villaens børnesektion, hvor hele 3 værelser og egne badeforhold står klar. Det ene af værelserne har en størrelse, som gør det muligt at etablere endnu et værelse, hvis behovet skulle opstå. Fra 2 af værelserne er der terrassedør og dermed direkte adgang til haven.

I husets midte findes køkken og spisestue. Køkkenet fremstår flot med hvide skuffer og skabe og en elegant gennemgående linje med træ, som matcher gulvet. Elementer i børstet stål står flot til granitbordpladerne, som omgiver den keramiske plade. Hele vinduessektionen mod indkørslen giver et skønt lysindfald og i karmen er plads til velduftende krydderurter, som kan bidrage til gode smagsoplevelser i madlavningen. Fra køkkenet er der adgang til det praktiske bryggers, hvor der udover vaskefaciliteter findes bordplade og helt eminent opbevaringsplads i meget stilfulde, hvide skabe. I åben forbindelse til køkkenet ligger den ene af de i alt 2 stuer. Her er fin plads til det lange spisebord i den ene ende, og i de kolde vintermåneder forsyner brændeovnen stuerne med en herlig varme og et smukt orange skær. Herfra fås adgang til den ene af havens terrasseområder, som ligger i læ og er fuldstændig ugenert. Vi ledes videre til ejendommens 2. stue, hvor et blå-grønt klinkegulv skaber en flot og rustik stemning. Her kan udsigten til haven nydes fra sofamiljøet, og man har adgang til husets største terrasse.

I villaens forældreafdeling er man privilegeret med stort lækkert badeværelse og et særdeles rummeligt soveværelse med direkte adgang til haven. Den lille forgang kan med fordel omdannes til walk-in-closet.

Udefra præsenterer villaen sig pænt. En flot mahognitræbeklædning pryder facaden på husets bagside og haven lægger op til mange hyggekroge og terrassemiljøer. Smukt omkranset af hæk vil familien kunne få mange timer til at gå her i haven. De mange kvadratmeter græsgrøn plæne lægger op til aktiviteter og leg, og på terrasserne kan solskinstimerne nydes. I sommermånederne vil middagen kunne nydes under åben himmel, og det vil altid være muligt at finde et sted i læ. Et smukt gærde af natur sten skruer ekstra op for hyggen, og med spænding kan man vente på hvad der dukker op af løgvækster. Har man grønne fingre og lyst til jord under neglene vil der nemt kunne udstykkes urtehave, ligesom der findes mange oplagte steder til lækre krukker med smukke blomster.

Hastrup er et område i vækst, takket være den korte afstand til Køge og ikke mindst den positive byudvikling, som Køge er underlagt. Der er ikke langt til grønne områder, åbne marker og skovområder, hvor der kan kobles af i form af gå- eller cykelture. Mange børnefamilier har valgt at bosætte sig i Hastrup, så legekammerater vil der altid være nok af. Indenfor kort gå afstand findes indkøbsmuligheder med lange åbningstider, ligesom pasningsmuligheder og Hastrup Skole ligger tæt på adressen. Hertil kommer trygge stisystemer i hele området. Går turen til Køge Centrum kører bussen dertil, ligesom motorvejsnettet til både København og Odense let tilgås.

Har denne ejendom fået dit boligsøgende hjerte til at banke? Så kom forbi og tag selv pulsen på det hele ved et nærmere boligtjek! Kontakt os for en aftale.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24646455 / 70 254 264 sydkysten@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hent dokumenter

Her kan du hente dokumenter vedr. boligen. Er der andet du mangler, så tøv ikke med at kontakte os!

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Du vil nu modtage en email med dokumenterne.

Alternativt kan du downloade dokumenterne nedenfor.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Month
Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Tak for din forespørgsel om fremvisning. Du vil blive kontaktet af en mægler ang. endelig bekræftelse af fremvisningen

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Kontakt Tanja Poulsen Mathiesen - Søndre Alle 39, 4600 Køge

+45 2464 6455

tanja@minbolighandel.dk

Kontakt minbolighandel for mere info

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.