Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.
Bestil vurdering

Tag endelig børnene med og I vil se lysene i deres øjne!

Kirsebærhaven 11, Vedskølle

Vi har taget jer med lidt syd for Køge, nærmere betegnet Vedskølle en del af Herfølge sogn, 2.5 km. fra Herfølge by, hvor vi gerne vil introducere jer for disse 122 helt fantastisk godt udnyttede kvadratmeter fra 2007, som står klar til at danne rammen om jer. Et smukt dobbelthus præsenterer sig i landskabet, og det er lige skønt ude som inde.

På matriklen er plads til alt det som den aktive og moderne familie efterspørger. Et lækkert terrassemiljø, hvor de skønne sommeraftener kan nydes med mad over grillen under åben himmel, står klar og herudover findes fin plads til trampolin, fodboldmål eller buret til dværgkaninen. Har man grønne fingre og vil man for alvor mærke, at man er kommet på landet, så kan mindre urtehave sagtens etableres. Alle disse faciliteter kan nu blive hverdag for jeres familie og samtidig kan man bryste sig over den minimale vedligeholdelse, som følger med i købet. Græsplænen er hurtig slået, hækken hurtigt klippet og i stedet for kan man nyde sine krukker med blomster og studere havens insekter med sine børn.

Vi inviterer med indenfor og starter rundvisningen i stueplan, hvor man straks lader sig imponere af køkken-alrummet, som indbyder til skøn madlavning kombineret med familiehygge. De lyse, men varme toner fra såvel loft, gulv og køkkenelementer tilfører rummet noget aldeles behageligt og det er et sted, hvor man har lyst til at opholde sig. Her er plads til det store spisebord, hvor omkring familien kan samles, hvad enten det er hverdag eller weekend med gæster. Alt imens kan maden tilberedes i køkkenet samtidig med, at man stadig føler sig som en del af det øvrige selskab. Værd at fremhæve er rummets formidable, høje køkkenbordsplads, som kan have rigtig mange funktioner med at par barstole, ligesom de smukke fyldningslåger samt sydlandsk inspirerede, små fliser. Alrummet glider let og elegant direkte over i opholdsstuen, hvorfra der også fås adgang til terrassen. Her i stuen kan indrettes med hyggeligt sofahjørne og igen føler man sig stadig som en del af den øvrige familie, selvom de opholder sig i køkken-alrummet.

På badeværelset med brus har man ført den samme stilart videre som i køkkenet. De smukkeste klinker er valgt til både væg og gulv, ligesom skabsarrangement og spejl. Vaskesøjle med plads til både vaskemaskine og tørretumbler har man placeret bag halvvæg, så ingen knap nok lægger mærke til det.
I gangen, hvorfra trappen bringer os videre til førstesalen findes fin plads til opbevaring af såvel overtøj som sko, uden at man føler rummet roder.
På førstesalen står intet mindre end 3 værelser klar. Fælles for dem alle er de charmerende skråvægge, som indbyder til spændende og anderledes indretning. Indbyggede skabe finder plads til garderoben et skønt lysindfald lader dagslyset brage ind og skabe liv i rummene. Som ekstra luksus findes ekstra badeværelse her på førstesalen, hvilket er særdeles praktisk, hvis man har små børn. På reposen, som fordeler til de respektive værelser er fin plads til enten hyggelig indretning med lidt møbler eller måske en hjemmearbejdsplads kunne være aktuel.

Udearealerne omkring ejendommen er fantastiske, helt ugeneret og med åbne vidder. Hertil kommer direkte adgang fra haven og ud til store fællesarealer med bord-bænke-sæt, fodboldmål og andre faciliteter, som styrker det sociale liv i Kirsebærhaven og absolut lægger op til aktiviteter på tværs af de andre familier.
Med bopæl i Vedskølle har man toglinje, som bringer jer til hhv. Køge og Hårlev og oplandet omkring byder på særdeles mange anbefalelsesværdige udflugtsmål. På en af de skønne ture ud over stok og sten kan man lægge vejen forbi Troldegården, hvor de skønneste Højlandskvæg med store horn og lang pels kan iagttages, alt imens de græsser over mark og enge. Et besøg på Vallø Slot med den prægtige slotshave og historier om prinsesserne på slottet, kan få selv de yngste i familien til at juble. Naturligvis skal Gartneriet Toftegaard også aflægges et besøg. Her produceres og sælges økologiske planter til den spiselige have. Et stort udvalg inden for chili, tomater og krydderurter kan friste enhver, som glæder sig til at skulle hjem og udvide sit eget lille gartneri.

Hele det omkringliggende område inviterer til gå- og løbeture, naturoplevelser, afslapning og selvforkælelse og hvis tempoet skal lidt op tilbyder Køge Centrum, blot 10 minutters kørsel fra adressen, alt hvad hjertet begærer - lige fra modebutikker, torvedag, spændende spisesteder, biografer og herudover aktive sportsforeninger. Når børnene skal i skole er der mange muligheder. I Herfølge findes både folkeskole og privat skole, ligesom Køge Lilleskole også ligger i nærmiljøet.
Vi glæder os til at give jer en guidet tur i Kirsebærhaven 11 i Vedskølle. Tag endelig børnene med og I vil se lysene i deres øjne!


Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24646455 sydkysten@minbolighandel.dk Søndre Alle 39 4600 Køge.

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL Køge Bugt for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hent dokumenter

Her kan du hente dokumenter vedr. boligen. Er der andet du mangler, så tøv ikke med at kontakte os!

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Du vil nu modtage en email med dokumenterne.

Alternativt kan du downloade dokumenterne nedenfor.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Month
Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Tak for din forespørgsel om fremvisning. Du vil blive kontaktet af en mægler ang. endelig bekræftelse af fremvisningen

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Kontakt Tanja Poulsen Mathiesen - Søndre Alle 39, 4600 Køge

+45 2464 6455

tanja@minbolighandel.dk

Kontakt minbolighandel for mere info

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.