Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.
Bestil vurdering

Det er selvsagt nemt at forelske sig i Strøby Egede - Ikke mindst med en villa som denne!

Egeskoven 4, Strøby Egede

Lyden af havet er som sød musik i de flestes ører. Her på Egeskoven 4 er du blot 500 meter fra vandkanten og der er ikke langt til en forfriskende dukkert, en tur i havkajakken eller en løbetur langs kysten. Dit hjem er som en privat oase med alle muligheder tæt på og samtidig omgivet af fred og ro.
170 kvadratmeter bolig fra 2009 med værelser til hele familien og skønne uderum med gode solkroge. Det er blot lidt af det I som familie kan sætte næsen op efter når i henleder jeres opmærksomhed på denne skønne nyhed i vores salgssortiment, hvor I lynhurtigt vil opleve effekten på livskvalitetskontoen.
Et smukt træhus præsenterer sig, og fra garagen, som er integreret i villaen har man kun få skridt hen til hoveddøren, så man kan komme tørskoet fra bil til entré. Garagen har rigtig god plads til pladskrævende fritidsinteresser, familiens cykler med mere.
I bryggerset tager de store indbyggede skabe imod overtøjet og her er rigtig fin plads til opbevaring af diverse udstyr, som hører sig med i den moderne børnefamilie.
Stuen ligger i åben forbindelse med køkken-alrummet, hvor helt formidable, åbne rumforløb folder sig ud. Rummene udgør tilsammen hjemmets hjerte, hvor familien samles. Om eftermiddagen kan ungerne ordne lektier ved spisebordet, mens man selv får styr på aftensmaden. Her føler man sig let som en stjerne i et køkken, for faciliteterne er fantastiske med lækre elementer, masser af bordplads og et lækkert lysindfald fra de 3 vinduer i karnappen. I det lille viktualierum kan man frit udvælge sine ingredienser og få et hurtigt overblik over lagerstatus af dagligvarer. I de koldere måneder kan man tillige tænde op i brændeovnen, som straks spreder varme og hygge omkring sig. På overgangen fra alrum til opholdsstue overtager et flot trægulv de rustikker klinker og skaber en helt naturlig opdeling. I opholdsstuen kaster et smukt vinduesparti højt oppe glans over rummet og her kan man let indrette sig med smagfulde møbler, lækker kunst på væggene og smukke planter og brugskunst.
Når børn og voksne skal hver til sit, fordeler I jer på de mange værelser, 2 i hver ende af huset. I forældresoveværelset kan man lade sig forkæle af gennemgående garderobe med skabe fra gulv til loft på begge sider for at ende i det smukkeste badeværelse, som byder på elegante kontraster i form af smukke fliser og klinker med et særpræget strejf. Fra soveværelset er udover et imponerende vinduesparti ligeledes direkte adgang til haven. Med døren på klem kan man om morgenen vågne til sagte fuglesang og mærke en kølig brise på kinden. I værelset tæt på soveværelset kan sidste skud på stammen få sit domæne, så han eller hun er ganske tæt på mor og far. Alt i mens kan børnene med lidt alder udfolde sig i den anden ende af huset, hvor også de får deres eget badeværelse, ligeledes særdeles flot konstrueret.
På terrassen med pergola har man skabt en helt unik oase, hvor udelivet kan nydes ikke blot om sommeren, hvor den giver hjemmet en ekstra dimension, men takket være læ og med en terrassevarmer og et par uldne plaider vil selv det spæde forår og det sene efterår kunne nydes i den friske luft. Derudover består den nemme have af en overkommelig plæne med enkelte træer og små bede. Terrassen kan man give mere kulør med et væld af krukker, ligesom man nemt kan lave større bede, hvis der f.eks. er ønske om en lille køkkenhave.
Med adresse i Strøby Egede, befinder man sig blot 8 km syd for Køge. Byen byder på stort udvalg af dagligvareforrretninger, Apoteksudsalg, bibliotek, restauranter og bager. Strøbyskolen med velfungerende fritidsordning ligger ganske tæt på og der er trygge stier hertil. Den smukke Solgårdsparken er byens vartegn og danner grobund for adskillige arrangementer og sociale sammenkomster, ligesom en rask gå- eller løbetur har de helt optimale vilkår her. Ønsker du at nyde den smukke natur har du Tryggevælde Å og Ådalen på tæt hold, for ikke at forglemme Vallø Slot og Slotspark.
Det er selvsagt nemt at forelske sig i Strøby Egede. Ikke mindst med en villa som denne. Solide kvalitetsrammer med gode tilpasningsmuligheder og rum til hele familien tæt på strand og vand. Selvom I sikkert aldrig har set en villa som denne, så føles den hurtigt som et hjem. Mærk selv efter!
Egeskoven 4, Strøby Egede


Der er IHC installeret med Alarm og~rand melder, der er trukket Netværks stik i alle rum og der er TV stik i alle rum.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen MDE tlf. 24646455.

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hent dokumenter

Her kan du hente dokumenter vedr. boligen. Er der andet du mangler, så tøv ikke med at kontakte os!

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Du vil nu modtage en email med dokumenterne.

Alternativt kan du downloade dokumenterne nedenfor.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Month
Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Tak for din forespørgsel om fremvisning. Du vil blive kontaktet af en mægler ang. endelig bekræftelse af fremvisningen

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Kontakt Tanja Poulsen Mathiesen - Søndre Alle 39, 4600 Køge

+45 2464 6455

tanja@minbolighandel.dk

Kontakt minbolighandel for mere info

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.