Hvorfor Min Bolighandel?

Fordi du hos Min Bolighandel får solgt din bolig med den fulde ydelse af service, herunder fremvisning af din bolig, men til et fast lavt salær. Med andre ord, vi sparer dyre butikslokaler og andre faste omkostninger - du sparer på salæret...

Endvidere får du hos Min Bolighandel en mægler hvor du i hele salgsprocessen har en dialog om udviklingen samt en mægler hvor faglighed, etik og moral er nøgleordene for videreudvikling af selskabet.

Min Bolighandels forretningsidé bygger på begrænsning af selskabets udgifter, hvilket giver mulighed for at tilbyde boligsælgere salg af boligen til et salær som er væsentligt under det normale.

Min Bolighandel har ingen butik på et dyrt handelsstrøg – minbolighandel.dk er butikken. Annoncering foretages på nettet.

Tiden er løbet fra annoncering i aviser og det eneste man opnår som boligsælger er at profilere ejendomsmægleren samt betale et skjult salær.

PERSONDATAPOLITIK

Min Bolighandel respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Personoplysninger
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Vi beder om dit navn og dit telefonnummer. Det gør vi for, at vi kan komme i kontakt med dig, med henblik på at levere den ydelse, som du efterspørger. Vi bruger ikke dine oplysninger til andet.

 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet via annoncen videregives kun til:
● Min Bolighandel
● Forretningspartner der administrerer Min Bolighandel Facebooksider med henblik på at administrere og vedligeholde formularerne. Tredjepart må ikke benytte personoplysninger til andet end videresendelse til Min Bolighandel.
Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på kontakt@minbolighandel.dk.

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.