Min Bolighandel vil skille sig ud fra andre ejendomsmæglere

- Velgørenhed, personlig rådgivning og gennemsigtighed

Siden 2014 har jeg været en del af Min Bolighandel – en ejendomsmæglerkæde, hvor vi som kollegaer deler samme vision og mission: vi vil skabe større gennemsigtighed for vores kunder i forhold til salær og salgsomkostninger i forbindelse med en bolighandel og sikre, at kunderne får personlig rådgivning igennem hele salgsprocessen. Vi varetager alt fra professionelle boligbeskrivelser til fotos, der fremhæver den enkelte ejendoms kvaliteter. Vi er med igennem hele handlen med bl.a. fremvisninger og åbne huse og helt indtil, at boligen er overdraget og der er meldt ejerskifte til forsyningsværkerne. Udtaler Lars Nielsen, indehaver af Min Bolighandel Aarhus

Faste lave salgsomkostninger og kunden i fokus

- En ejendomsmægler, som ikke “skriver noget med småt”

Allerede efter første møde med Min Bolighandel, får I klar besked om salgsforløbet og de faste, lave priser. Gennemsigtighed er blot et af nøgleordene hos Min Bolighandel, som ønsker at adskille sig fra det øvrige ejendomsmæglermarked ved at begrænse egne udgifter og derved tilbyde faste salærer, der er væsentligt under gennemsnittet. Derfor finder I ikke en afdeling på en dyr og eftertragtet adresse, for der er netop taget et bevidst valg om at spare penge på en husleje, som ikke kommer kunderne til gode. I stedet for har Min Bolighandel faste, lave salærer, som kunderne rent faktisk får glæde af.

Hele omdrejningspunktet hos Min Bolighandel er uden tvivl kunden, som her vil opleve en personlig rådgivning med en fast tilknyttet ejendomsmægler, der er med i alle aspekter af boligsalget.

Støtter Movember Foundation med et kontantbeløb ved både salgsvurdering og salg

- Min Bolighandel vokser - nu vil vi give tilbage

Med værdier som personlig rådgivning, gennemsigtighed og nærvær kommer det ikke som en overraskelse, at flere af indehaverne i Min Bolighandel hurtigt blev enige om at donere penge til velgørenhed i takt med virksomhedens vækst.

I hele november donerer Min Bolighandel Aarhus et beløb på kr. 150 pr. salgsvurdering og yderligere kr. 1.500 pr. solgt bolig i forretningen til Movember Foundation.

Min Bolighandel har valgt netop Movember Foundation, for at give tilbage og støtte op om den eneste velgørenhedsorganisation, der sætter fokus på mænds helbred hele året rundt.

Når du vælger Min Bolighandel som ejendomsmægler, er du med til at gøre en forskel.

https://dk.movember.com/