Min Bolighandel overtager 6 forretninger fra BOLIGmægleren

I forbindelse med at vi hos Min Bolighandel har indgået aftale om, at 6 af BOLIGmæglerens forretninger omdannes til Min Bolighandel, så har EJENDOMSWATCH skrevet en artikel om vores planer for fremtiden - du kan læse den her: ejendomswatch.dk/Boligmæglere går sammen og vil udfordre de bankejede

Du kan også læse artiklen herunder.

 

Boligmæglere går sammen og vil udfordrede bankejede: "Vi skal kæmpe mod de store"

Med en fusion vil Min Bolighandel tage kampen op med de størremæglerkæder. Det bliver dog ikke ved at have flotte butikker på dyrelokationer – i stedet vil mægleren slå resten af feltet på prisen, fortællerindehaver til EjendomsWatch.

AF MATHIAS BLÆDEL LORENZEN

Offentliggjort: 03.11.20 kl. 11:19

En fusion er ved at tage form i den danske mæglerverden, da kæden Min Bolighandel går sammen med seks Boligmægleren-butikker, oplyser parterne til EjendomsWatch. Med fusionen bringer det antallet af lokationer for Min Bolighandel op på over 30, da mæglerkæden i dag er til stede 26 steder, mens yderligere seks butikker kommer til. Simon Christensen, der er indehaver af Min Bolighandel, som blev stiftet i 2010, forklarer, at det er et forsøg på at tage kampen op med bankejede mæglerkæder som Home og Nybolig.

"De små mæglerkæder bekæmper hinanden, mens de kæmpestore bankejede mæglerkæder løber med præmien. Det her er et forsøg, der skal gøre os til en bedre konkurrent til de store. Vi skal kæmpe mod de store" siger Simon Christensen til EjendomsWatch.

Vi mener, at de dyre strøgbutikker, hvor man skal vise, at man er dygtigere end konkurrenten og har bedre kaffe, er overflødigt.

SIMON CHRISTENSEN, INDEHAVER AF MIN BOLIGHANDEL

I dag har Min Bolighandel butikker i de fleste områder af landet. Med fusionen er man nu til stede på Ærø, i Svendborg, Hvalsø, Viby, Bjæverskov og Borup.

Øge kendskabsgrad

Ifølge indehaveren skal fusionen være med til at øge kendskabsgraden for Min Bolighandel, da der kommer flere salgsskilte ud.

Det er dog vigtigt at pointere, at Min Bolighandel stræber efter at "digitalisere branchen". Derfor bliver det heller ikke på antallet af fysiske butikker, man kommer til at tage kampen op.

"Vi tror ikke, at man fra den ene dag til den anden går over i 100 pct. digitalisering. Vi kan bare se, at danskerne i høj grad fortsat benytter sig af mæglere frem for selvsalg," siger Simon Christensen og fortsætter: "

Men vi mener, at de dyre strøgbutikker, hvor man skal vise, at man er dygtigere end konkurrenten og har bedre kaffe, er overflødigt."

Stordrift

Arthur Højgaard, der ejer Boligmægleren og nu er blevet partner i Min Bolighandel, peger på den fusionerede mæglerkædes stordriftsfordele som en vigtig konkurrenceparameter. "Alle vi selvstændige og uafhængige mæglere har stor fordel af at gå sammen. Udover stordrift og digital udvikling af mine butikker, står vi nu også langt stærkere i konkurrencen mod de bankejede kæder, og det uden at give køb på min selvstændighed," siger Arthur Højgaard.

Skal være større

Min Bolighandel vil differentiere sig ved at have lavere salærer end de traditionellemæglere. Det fortæller Simon Christensen, at mæglerkæden kan, fordi man ikke i samme grad harbehov for butikker på dyre lokationer. Desuden kunne der meget vel være flere opkøb i vente over de kommende år ifølge MinBolighandel, som vurderer, at der er potentiale til fire-fem yderligere opkøb og over 100 lokationer, oplyser mæglerkæden.

 

Du kan læse artiklen fra EJENDOMSWATCH her: ejendomswatch.dk/Boligmæglere går sammen og vil udfordre de bankejede