DYRE MÆGLER SALÆRER NEJ TAK!

Mød din ejendomsmægler - Min Bolighandel Aalborg

Velkommen til Min Bolighandel afdelingen i Aalborg. Vi er din lokale ejendomskæde i Aalborg. En personlig ejendomsmægler er vital for en god oplevelse for vores kunder. Vi prioriterer en nærværende ejendomsmægler, der er med dig gennem hele processen. Vi har haft fornøjelsen af flere tilbagevendende kunder og mange, der har henvendt sig til os på anbefaling af andre. Det glæder vi os meget over, og tager som et tegn på tilfredshed med vores måde at håndtere mæglerrollen på og vores evne til at sælge boliger.

En ejendomsmægler, der kender området 

Boligmarkedet i Aalborg området ændrer sig hele tiden, og derfor er det en stor fordel at have en ejendomsmægler, der kender lokalområdet ud og ind. Med mange års erfaring i Aalborg ved vi alle de ting, du skal være opmærksom på ved et salg eller køb af bolig i området. Bolighandel kræver nærvær, og vi er meget bevidste om at være 100% tilstede i mødet med både købere og sælgere. Det er nemlig her de små, men ofte meget betydningsfulde detaljer kommer frem, og det er her, man fanger de vigtigste holdninger og ønsker, der skal prioriteres i samarbejdet.

Vores erfaring siger os, at de bedste resultater ved bolighandel opnås, når der er en god og stærk relation mellem sælger og ejendomsmægler. Derfor er det altid den samme ejendomsmægler, der vurderer din bolig, fremviser den og til sidst sælger den til en ny ejer. På denne måde skal du kun forholde dig til en ejendomsmægler, som du kan dele alle dine spørgsmål og idéer med. Sådan sikrer vi, at alle detaljer fanges undervejs og at sagen følges til dørs, boligen er overdraget og alle ejerskifter er registreret. Så vi mener det faktisk, når vi siger, at nærvær betyder noget.

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit boligsalg.

Billede

Besøg vores erhvervsside

Billede

Tilmeld dig vores køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Ansvar

Samarbejde

Provision