Ja tak, ring mig op!

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Peter Jakobsen

Indehaver

Ansvarlig for Horsens og omegn.

Går du i overvejelser om salg af din bolig, så kontakt Min Bolighandel for en uforpligtende salgsvurdering.

Vi vil bevise, at pris og kvalitet ikke altid hænger sammen. Vi tilbyder nemlig faste lave salærer, mens du som kunde, kan forvente høj service og gode salgsresultater. Det har vi bevist til dato, så kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dit boligsalg!

Få en gratis salgsvurdering

Mød Peter Jakobsen

Jeg har et indgående kendskab til vurdering og salg af ejendomme i Horsens og omegn og har vurderet ejendomme i bredt omfang i hele det østjyske både hos Min Bolighandel og i tidligere stillinger som salgschef i flere af de store ejendomsmæglerkæder.
Min Bolighandel er din lokale ejendomsmægler. Og jo, vi tør godt garantere lokalkendskab, selvom vi ikke har en butik lige rundt hjørnet. Den er sparet væk, da den ikke tilfører dig nogen værdi som sælger.

Hos Min Bolighandel Horsens er det samme ejendomsmægler der vurderer din bolig, fremviser din bolig og sælger din bolig, på den måde sikres en personlig bolighandel med fokus på god service.
Samtidig får du en ejendomsmægler som kan skille sig ud på markedsføringen, jeg laver nye spændende og anderledes markedsføringsmæssige tiltag, der sælger din bolig og tilbyder en meget fleksibel service - jeg kan når det passer dig, også aften og weekend. Desuden får du et billigt salær - uden at gå på kompromis med hverken faglighed eller service.

Her får du et kompetent forløb, som giver en god mavefornemmelse med en mægler der har en bred erfaring med boliger generelt.
Du kan se mere om kundetilfredshed og vores forretning her på siden ellers kontakt mig for en uforpligtende snak - tlf. 22144030.
MIN BOLIGHANDEL HORSENS • FASTE LAVE SALGSOMKOSTNINGER