Ja tak, ring mig op!

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Min Bolighandel Køge Bugt v/Dorthe & Per Enemark

Ejendomsmægler MDE

Nærværende og personligt boligsalg i Køge & Stevns Kommune

Går du i overvejelser om salg af din bolig, så kontakt Min Bolighandel for en uforpligtende salgsvurdering.

Vi vil bevise, at pris og kvalitet ikke altid hænger sammen. Vi tilbyder nemlig faste lave salærer, mens du som kunde, kan forvente høj service og gode salgsresultater. Det har vi bevist til dato, så kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dit boligsalg!

Få en gratis salgsvurdering

Mød Min Bolighandel Køge Bugt v/Dorthe & Per Enemark

Vi har mange års erfaring som ejendomsmæglere i lokalområdet - Køge og Stevns kommuner. Mange kunder har vi endda haft fornøjelsen at sælge bolig for flere gange gennem årene. Det glæder vi os over, og tager som et klart udtryk for tilfredshed med vores måde at håndtere mæglerrollen på og vores evne til at sælge boliger.

 

Vi er som forretning en del af Min Bolighandel, en uafhængig ejendomsmæglerkæde med fokus på nærhed og personlig rådgivning. Det betyder bl.a. at vi selv bestemmer, hvordan vi synes din bolig sælges bedst, og hvordan du som sælger mærker det undervejs i processen. Det betyder også, at vi er med hele vejen gennem forløbet, både før, under og efter salget. Vi synes nemlig, det er vigtigt at have en tæt kontakt med sælger hele vejen gennem salget. Sådan sikrer vi, at alle de små detaljer fanges undervejs og at sagen følges til dørs, helt til sidste punktum er sat, boligen er overdraget, og de sidste afregninger er foretaget.

 

Nærvær betyder noget

For os betyder nærvær, at være langt mere end blot fysisk tilstede. Nærvær er nemlig noget, der kan opleves, når man er ægte tilstede i nuet. Vi mener, at bolighandel kræver nærvær og er meget bevidst om at være der 100% i mødet med både købere og sælgere. Det er nemlig gennem nærvær at de små, men ofte meget betydningsfulde detaljer kommer til syne, ligesom at det også er hér, at man fanger de vigtigste holdninger og ønsker, der skal prioriteres i samarbejdet. En høj grad af nærvær bidrager positivt til at styrke relationen og vores erfaring siger os, at de bedste resultater ved bolighandel opnås, når der er en god og stærk relation mellem sælger og ejendomsmægler.

 

Så, vi mener det faktisk, når vi siger, at nærvær betyder noget.

 

Velkommen til Min Bolighandel Køge Bugt v/ Dorthe & Per Enemark!

Per, Janne og Dorthe

Skal jeg hjælpe dig med køberrådgivning?

Har du har fundet drømmeboligen, men har brug for en god rådgiver?

Læs mere: