Viby

Viby ligger meget tæt på Aarhus centrum - faktisk så tæt at rigtig mange tager cyklen. Cykelstier langs Brabrandstien og Aarhus Å bringer bekvemt cyklisterne helt ind til centrum og byens mange tilbud. Viby ligger endvidere godt placeret i forhold til motorvejsnettet, så hvis ikke man har sit arbejde lokalt, er der ikke langt til motorvejen. På Viby Station kan man stige på toget til Skanderborg/Silkeborg/Herning.

Der er masser af uddannelsesinstitutioner i Viby: 3 gymnasier, HF, Erhvervsakademi og AMU-center for blot at nævne nogle.Når man har fri og er hjemme igen, byder bydelen på alt, hvad der skal til for at få en hverdag til at fungere. Her er gode fritidsaktiviteter, indkøbsmuligheder i såvel nærbutikker som butikscentre samt bibliotek. Naturen er også tæt på. Brabrandstien er foruden at være en vigtig transportvej for cyklisterne også flittigt benyttet til rekreative formål.

Den indre del af Viby er præget af ældre villa- og rækkehusbebyggelse. Disse er meget eftertragtede på grund af nærheden til Aarhus Midtby. For dem der foretrækker at bo i nyt og moderne byggeri er Stavtrup og Ormslev yderst populære områder.

Hos Min Bolighandel er vores ejendomsmægler Lars Nielsen vokset op i Viby. Han kender således området særdeles godt og står naturligvis klar til også at hjælpe med salget af din bolig.

Vi kan også tilbyde en grundig og uvildig rådgivning hvis du allerede har fundet drømmeboligen, men har brug for en sparringspartner til at læse dokumenter, servitutter, lokalplaner mv. igennem og/eller hjælp til tinglysning af skødet på dit nye hjem.

Skal du sælge i Viby, eller er du ved at købe og har hertil brug for en ejendomsmægler, så kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.