Centralt beliggende med gode muligheder for en vifte af oplevelser.

Vallensbæk er en forstadskommune til København og er en del af region Hovedstaden. Vallensbæk har 14238 (2013) indbyggere og ligger 16 km sydvest for hovedstaden. Vallensbæk grænser op til Ishøj og Taastrup i vest, Brøndbyøster i øst og Glostrup og Albertslund i nord. Byen er utrolig nem at komme til, det være sig i bil eller med offentlige transportmidler. Både S-tog og bus kan fragte dig til København og hjem igen. Det tager kun 20 minutter med toget til København H. Via bil når du hovedstaden på bare et kvarter, enten af Køge Bugt eller Holbækmotorvejen.

I Vallensbæk finder du det hele, daginstitutioner, 3 folkeskoler, 1 privatskole, fritidsklubber, svømmehal og idrætsklubber. Er det vandski, der er det interessante, findes det i byen.

Copenhagen Golf Center ligger lunt mellem Vallensbæk Torvevej, Køge Bugt motorvejen og Søndre Ringvej og er nem at finde. Mens du spiller golf, så kan børnene hygge sig i Vallensbæk Ridecenter, som er et af Danmarks største ridecentre med plads til 110 heste. Der er både mulighed for rideundervisning og rideferie.

Ved S-togs stationen ligger Vallensbæk stationstorv, med alt fra sundhedscenter, bibliotek til banker og detailhandel. Vallensbæk Station bliver, den 3. april 2014 vært for The Grand Opening, Danmarks nye og eneste kunsthal for digital kunst. Det vil altså blive noget af en oplevelse at gå gennem stationen.

For naturelskere er der naturligvis også et fantastisk område, nemlig Vallensbækmose, hvor også Vallensbæk Sø ligger. Det er i denne sø, der dyrkes vandski sport. Mosen huser et varieret fugleliv, blandt andet Lappedykker, Fiskehejre, Skarv og canadagås. Om vinteren og i træksæsonen kan man også nyde synet af Pibeand, stor Skallesluger, lille Lappedykker, hvinand og mange andre. Et pragtfuldt område at gå tur med eller uden hund. Mosen ligger tæt på parcelhuskvarteret i den nordlige ende af byen.

Ikke at forglemme, har Vallensbæk selvfølgelig også en landsbykirke, som ligger i den gamle landsbydel i midten af byen. Kirken blev opført i 1160 og Danmarks nyeste kirke er opført næsten ved siden af. Det alene, gør Vallensbæk et besøg værd.

Boligsalg og ejendomsmægler Vallensbæk Strand.

Min Bolighandel har solgt flere boliger i Vallensbæk og desuden har flere af vores mæglere været ansat hos lokale mæglere i Vallensbæk, hvilket giver dem et stort lokalkendskab. Det er vigtigt at have tillid til ejendomsmægleren og kunne få besvaret de spørgsmål der måtte dukke op undervejs. Det kan vores mæglerne i Min Bolighandel hjhælpe dig med omkring Vallensbæk. Det er en af årsagerne til at mange, vælger Min Bolighandel som ejendomsmægler i Vallensbæk.

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.