Et eksklusivt og moderne boligområde.

Må vi byde velkommen til Vallensbæk Strand, et pragtfuldt moderne boligområde, der inkluderer den smukke strandpark.

Den 7 km lange strand, strækker sig fra Brøndby i nord til Hundige i syd, har i alt 4 lystbådehavne. Her er der både sejlklub, roklub og dykkerklub. Vallensbæk Strand har egne lystbådehavn og er et meget yndet sted for lystbåde at lægge til. Her finder du Vallensbæk kajak og kanoklub, som tilbyder unge, ældre og handicappede undervisning og konkurrencer. Den fine strand er meget børnevenlig, da strandbunden skråner langsomt udad, så her er der mulighed for tryg og hyggelig afslapning. I sommerperioden er der forskellige aktiviteter. Blandt andet bliver der hvert år opsat beachwolley net op, så det er nemt at komme i gang. Området er fantastisk til en løbetur, det lukkede stisystem giver rig mulighed for at lave sin egen korte eller lange løberute. Er det cyklen der trækker, så er der rigtig gode cykelstier i Strandparken og 3 af Danmarks nationale cykelstiruter går gennem parken. Til hest kan det også lade sig gøre, fra 1. september til 30. april må du ride langs strandkanten.

Ikke langt fra stranden finder du S-togsstationen og indkøbscenter.

Den 3. april 2014 bliver Vallensbæk vært for The Grand Opening, Danmarks nye og eneste kunsthal for digital kunst. Når du skal gennem stationen, vil du være i kunsten og således opleve at ”være i” og ikke bare se.

Vallensbæk er en forstadskommune til København og er en del af region Hovedstaden. Vallensbæk har 14238 (2013) indbyggere og ligger 16 km sydvest for hovedstaden. Det tager kun 15 minutter at komme til København i bil.Vallensbæk har daginstitutioner, 3 folkeskoler, 1 privatskole, fritidsklubber, svømmehal og idrætsklubber.

Boligsalg og ejendomsmægler Vallensbæk Strand.

Da Min Bolighandel har solgt flere boliger i Vallensbæk og flere af Min Bolighandels mæglere været ansat hos lokale mæglere i Vallensbæk, giver det dem et stort lokalkendskab. Det er vigtigt at have tillid til ejendomsmægleren og kunne få besvaret de spørgsmål der måtte dukke op undervejs. Det er vores mæglere i Min Bolighandel i stand til og derfor vælger flere og flere Min Bolighandel som deres ejendomsmægler i Vallensbæk Strand. Vi glæder os til at vise dig husene i denne by.

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.