Kun få kilometer fra København City og Rådhuspladsen ligger Valby

Kun få kilometer fra København City og Rådhuspladsen ligger Valby, en rigtig hyggelig bydel med en spredt og mangfoldig boligmasse. Her er små hyggelige andelsboliger, store villaer, nybyggede ejerlejligheder, kolonihaver osv. Fælles for det hele er at det i Valby er tæt på hyggelig shopping, gode cafeer, restauranter samt en bred vifte af fritidsaktiviteter og naturligvis de skønneste grønne områder. Valby favner således bredt i både boligudbud, fritidsaktiviteter samt indkøbsmuligheder og med gode offentlige transportmuligheder, er bydelen ideel hvad enten I som familie, ungt par, seniorer eller du som single, studerende el.lign., søger et nyt hjem!

Hos Min Bolighandel har vi solgt alt fra lækre ejerlejligheder til simple kolonihaver i Valby, så vi kender bydelen indgående og står naturligvis klar til også at hjælpe med salget af din bolig.Vi kan også tilbyde en grundig og uvildig rådgivning hvis du allerede har fundet drømmeboligen, men har brug for en sparringspartner til at læse dokumenter, servitutter, lokalplaner mv. igennem og naturligvis til tinglysning af skøde på dit nye hjem.

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.