Blomstrende kulturliv i Værløse

Værløse er en del af Furesø Kommune og byder på mange naturskønne områder. Hareskoven inviterer til lange, skønne og fredelige gå-, cykel- og løbeture. Omkring Søndersø er der også mulighed for dejlige oplevelser og tæt her på ligger også de store åbne områder omkring den gamle flyvestation. Ryget skov er et dejligt kuperet område som ligger direkte til Farum Sø. Der er i Værløse 3 gode skoler og et stort udvalg af daginstitutioner. Herudover er der skole i Hareskoven og afdelingsskole i Jonstrup. Skolerne gør meget ud af at være klar efter sommerferien 2014 til den nye skolereform. Værløse Bymidte danner i høj grad rammen om handelslivet i Værløse. Her er bl.a. et væld af dagligvareforretninger, små gode restauranter og alt hvad du har brug for er inden for rækkevidde.

Til de sportslige er der også gode muligheder. Værløse Hallerne byder på badminton, tennis og håndbold. Ved Søndersø Skolen er der svømmehal og idrætshal, hvor Værløse Basket har deres hjemmebane. Det er netop i kommunalbestyrelsen besluttet at opføre en multihal, hvor lokalområdet sportsklubber og idrætsforeninger får endnu bedre forhold og muligheder. Galaksen som er beliggende i Bymidten danner rammen om byens kulturtilbud, hvor forestillinger, koncerter og lign. tilbydes. Lige ved siden af Galaksen er byens lille og meget hyggelige biografer, hvor det ofte er muligt at se de nyeste film. Værløse er en dejlig by, med skøn natur lige om hjørnet og hvor er du i bil er inde på Rådhuspladsen i København i løbet af 20 – 25 minutter. Velkommen til.

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.