Tilst rummer Danmarks største villakvarter samt en række andelsboliger og ejerlejligheder

Tilst rummer Danmarks største villakvarter samt en række andelsboliger og ejerlejligheder. Området er under stadig udbygning. Søger man en bolig med moderne bekvemmeligheder, er der mange muligheder i Tilst.

Området er meget børnevenligt. Grønne områder og stisystemer er tænkt ind i byplanen. Man kan således trygt følge stisystemet til både skole, børnehave, sport og bibliotek.

Når lejligheden er blevet for trang eller familiens små skal ud og have græs under fødderne, er Tilst derfor et oplagt valg for mange familier.

Her findes også byens absolut bedste indkøbsmuligheder. I kvarteret omkring BILKA findes et større antal MEGA shops. Her kan man købe alt fra køkkener til knappenåle.

Tilst har bestemt ikke udlevet sit potentiale og er i udvikling og forandring. Hos Min Bolighandel synes vi ikke, at kvarteret har opnået sin fulde anerkendelse – men vi vil gøre alt for, at køberen til din bolig får øjnene op for, hvad Tilst har at tilbyde.

Går du med overvejelser omkring salg, så kontakt os for en uforpligtende og gratis vurdering. Vores lokale mægler kender byen og lever af at fremhæve netop de detaljer, som gør din bolig til noget særligt.

Vi kan også tilbyde en grundig og uvildig rådgivning hvis du allerede har fundet drømmeboligen, men har brug for en sparringspartner til at læse dokumenter, servitutter, lokalplaner mv. igennem og naturligvis til tinglysning af skøde på dit nye hjem.

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.