Ejendomsmægler Sorø

Find stort udvalg af huse til salg i Sorø gennem Min Bolighandel

Dette er bestemt en by, I bør tage med i jeres overvejelser, hvis I leder efter et nyt sted at bo. Huse til salg i Sorø er omringet af fantastiske skove og smukke søer, hvor Sorø So og Tuelsø er de største. Sorø ligger lige midt på Sjælland, og der bor ca. 7.708 indbyggere. Selve navnet kommer af Sor Ø, fordi området oprindeligt var omkranset af mose og sø. Husene til salg i Sorø ligger også tæt på motorvej E20, og dermed har byen rigtig gode adgangsveje til både hovedstaden såvel som VestDanmark, så I dermed nemt kan komme rundt i landet, hvis I ønsker det. Huse til salg i Sorø ligger kun 15 km fra Slagelse, 16 km fra Ringsted og 75 km fra København, og dermed er byen forholdsvis centreret.

 

Lokalhistoriske samlinger fra oldtid til nyere borgerskabsbondekultur

Byen stammer helt tilbage fra 1142, så kigger I på huse til salg i Sorø, vil I opleve, at byen er både historisk og velbevaret. Desuden har byen adskillige kulturelle arrangementer og foreninger at byde på. I Storgade er Sorø Museum, og her finder I lokalhistoriske samlinger fra oldtid til nyere borgerskabs- og sydvestsjællandsk bondekultur. Desuden finder I en mindestue for salmedigteren B. S. Ingemann samt en aktiv købsmandsbutik fra 1880. Når I kigger på bolig i Sorø, vil I finde ud af, at et af de seneste års største kulturelle tiltag er byggeriet af en ny museumsbygning. Det er Sorø Kunstmuseum, som huser en større samling kunstværker fra middelalderen til nutiden. Dermed får I også jeres historiske sans tilfredsstillet, når I kigger på bolig i Sorø.

 

Find vores boliger til salg i Sorø her.

Rig mulighed for at få udlevet sportsdrømme

Hvis I kigger på huse til salg i Sorø, er et andet interessant ”funfact” for byen, at den tidligere har hørt til i Danmarkstoppen inden for bl.a. bordtennis, cricket og tennis. Enkelte stærke talenter de sidste par årtier er også blevet fostret i Sorø Golfklub og Sorø Roklub. En af de største sportsforeninger i Sorø er Fodboldklubben Sorø Freja, og deres herrehold findes traditionelt i Serie 1 eller tilstødende rækker. Så hvis I har børn eller selv dyrker sport, er der rig mulighed for at få udlevet disse drømme, hvis I overvejer at købe en bolig i Sorø. Er det ikke lige foreninger men derimod motion på egen hånd, I er til, er der også masser af muligheder for det. Der er nemlig flere vandre- og løberuter rundt om Sorø Sø på afmærkede stier.

 

Køb huse til salg i Sorø gennem Min Bolighandel

Uanset, om I skal sælge eller købe et hus i Sorø, er I altid velkommen til at kontakte os hos Min Bolighandel. Vi byder jer gerne inden for til en uforpligtende snak om, hvad Sorø og Min Bolighandel kan tilbyde jer. Når I kommer til vores ejendomsmæglere, er I garanterede en tæt dialog under hele forløbet, hvor I vil få løbende feedback på fremvisninger af huse til salg i Sorø. Dermed kan I altid føle jer i trygge hænder, da troværdighed og ærlighed står øverst på vores liste. For os er det en stor ære at kunne vise jeres bolig frem på den bedste måde, og derfor kan I altid komme til os uanset, om I er på udkig efter huse til salg i Sorø, eller hvis I ønsker af sælge jeres bolig.

 

Min Bolighandel Sorø
Hanne Steenberg
Mobil: 2298 7488
Email: hanne@minbolighandel.dk
Facebook: Min Bolighandel Sorø

 

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.