Køge Bugts perle, luksuriøs og med et strejf af sydlandsk stemning om sommeren.

Solrød Strand er en satellitby til Solrød Landsby. Solrød Strand er beliggende på Sydkysten ca. 10 km nord for Køge og ca. 35 minutters kørsel til Rådhuspladsen. Kyststrækningen i Solrød Kommune er ca. 6 km lang og med en af Danmarks fineste badestrande i et meget varieret landskab med klitter og marehalm, moser og lagunesøer, herunder meget fascinerende Staunings Ø ved Jersie Strandpark, som også er hjemsted for et meget rigt plante- og fugleliv. Trylleskoven med kystkile til stranden, som er karakteriseret ved sine krogede fyrretræer, formet af vejr og vind gennem årene, som efter sigende skulle have en fortryllende effekt på folket, er et meget udsøgt udflugtsmål for familier, skoler og institutioner for ikke at nævne de 8 gravhøje fra bronzealderen. Karlstrup Kalkgrav, umiddelbart ved Karlstrup By, er et rekreativt område, hvor søen på ca. 6 ha er op til 14 meter dyb. Det op til 2000 meter tykke kalklag i området i forening med det dybblå vand en sommerdag kan let forveksles med billeder taget under varme himmelstrøg meget meget langt borte. Her kan man gå på opdagelse i Danmarks geologiske fortid og måske støde på forstenede søpindsvin, koraller og hajtænder. Solrød Strand byder på et fantastisk udendørs Center med meget lækre specialforretninger og ofte levende musik og stemning året rundt. Solrød Gymnasium er et meget efterspurgt.

Strandvejen oser af hygge med en lang række gode spisesteder, fitnesscenter osv. S-togstation med forbindelse til København og Køge. Tilbagetrukket fra Solrød Strand ligger Solrød Landsby, som med sin smukke gule kirke, gamle huse, forsamlingshus og Landsbylaug virkelig opfylder kriterierne for landsbyidyl. Køge Bugt Privatskole har desuden til huse her.Solrød har et meget aktivt sports- og foreningsliv. Ny renoveret Svømmehal, idrætscenter, velfungerende fodboldklub, badmintonklub, taekwondoklub osv. I området kan det anbefales at aflægge den 300 år gamle, legendariske Korporalskro et visit. Familien opfordres til at pakke madkurven og tage til Firemileskoven, som er en lys løvskov med gamle, bevarede frugttræer samt bålplads.

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.