Ejendomsmægler Slagelse

Find huse til salg i Slagelse

Bor man i hus i Slagelse, lever man i en by, der både består af vikinger og saltvand. Den ligger intet mindre end 90 kilometer fra København midt i den idylliske natur ved Sjællands Vestkyst. Som en af Danmarks ældste byer med en historiske atmosfære vil du opleve blandt anden den smukke Sct. Mikkels Kirke fra 1300 tallet, som er en af Danmarks ældste teglstenskirker. Desuden finder man ruinerne af Antvorskov Kloster i den sydlige ende af byen. Vi vil helt klart anbefale, at du kigger på hus i Slagelse, da det uden tvivl er en spændende og hyggelig by med specialforretninger og hyggelige caféer i byens midte.


Vi tager os altid god tid til dig som sælger eller køber

Hvis du vælger at købe eller sælge en lejlighed i Slagelse gennem Min Bolighandel, kommer du i kontakt med ejendomsmæglere, som sørger for, at du er i trygge hænder. Vi sørger for under hele forløbet af være i en tæt dialog med løbende feedback på fremvisninger af din bolig. For os er ærlighed og troværdighed i højsædet, og vi sætter en stor ære i at præsentere din lejlighed i Slagelse på den bedst mulige måde. Hos os tager vi os altid god tid til både dig som sælger og ligeledes til køber.


Køb eller sælg lejlighed i Slagelse

For os er det vigtigt at møde køberne i øjenhøjde for på den måde at sætte os ind i deres situation. Vi mener nemlig, at dette er nøglen til at få dem til at se mulighederne i den bolig, de ser på. For os er boligsalg og –køb en tillidssag. Med købers tillid er vejen lagt for et godt salg af din lejlighed i Slagelse.

 

Find vores boliger til salg i Slagelse her.

 

Måske er det din bolig, vores købere drømmer om

Hos Min Bolighandel har vi rådgivet flere af vores kunder, som har ledt efter en lejlighed i Slagelse, og vi har hjulpet dem med at finde den helt rigtige. Vi kender nemlig byen og dens forstæder rigtig godt, og derfor står vi naturligvis altid klar til også at hjælpe dig med at få solgt eller købt en lejlighed i Slagelse. Vi sørger for løbende at have kontakt med både familier og studerende, som gerne vil opleve Slagelse, og derfor ved vi, hvorfor de skal købe en lejlighed i Slagelse – hvem ved, måske det er din bolig, de drømmer om.


Vi følger med i udviklingen af området

Uanset, om du skal købe eller sælge hus i Slagelse, så er du altid velkommen til at kontakte os. På den måde kan vi få os en uforpligtende snak om, hvad Slagelse og Min Bolighandel kan tilbyde dig. Vi sørger for hele tiden at følge med i udviklingen af området, og derfor kender vi altid til byens liv samt den omkringliggende natur. Derfor kan du trygt komme til os, hvis du gerne vil vide mere om det at købe hus i Slagelse samt hvilke muligheder, du har for at udnytte byen mest muligt.

 

Min Bolighandel Slagelse:
Hanne Steenberg
Mobil: 22987488
Email: hanne@minbolighandel.dk
Facebook: Min Bolighandel Slagelse

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.