Ry

Ry ligger så smukt i Søhøjlandet og ved Gudenåens løb. Det er nemt at komme til og fra området. Med kun få minutters kørsel til motorvejene, kan du hurtigt komme i både nord/syd- og øst/vestgående retning. Det samme med toget til f.eks. Aarhus eller Silkeborg.

Ry er en forholdsvis ung by, som fortsat er i rivende udvikling bl.a. med bydelsprojektet, Kildebjerg, hvor erhverv, fritid og bolig integreres i en helhed. Naturen kommer helt ind i stuerne og lige uden for havelågen finder du bl.a. oplyste løberuter og en 27 hullers golfbane af international standard.

For et aktivt friluftsmenneske eller en aktiv familie er Ry det perfekte sted at slå sig ned. Man er således i Ry aldrig mere end en kort gåtur fra skøn natur. Hvad enten du er til golf, en rask løbetur eller sejlads, er der i Ry rige muligheder for at dyrke interessen.

Går du med overvejelser omkring salg, så kontakt os for en uforpligtende og gratis vurdering. Vores lokale mægler kender byen og lever af at fremhæve netop de detaljer, som gør din bolig til noget særligt.

Vi kan også tilbyde en grundig og uvildig rådgivning hvis du allerede har fundet drømmeboligen, men har brug for en sparringspartner til at læse dokumenter, servitutter, lokalplaner mv. igennem og naturligvis til tinglysning af skøde på dit nye hjem.

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.