Odder

Odder ligger som en smørklat lige midt i Danmark. På landkortet ser byen ikke ud af så meget, men tag endelig ikke fejl. Odder er en charmerende by med en skøn blanding af nye og gamle bygninger. Her er grønne områder, en rislende å og et net af gangstier ud til den natur, som omkranser byen.

Odder er en fantastisk handelsby med et væld af specialforretninger og supermarkeder, som tilbyder en udstrakt service. Kommunen har et godt arbejdsmarked med lav ledighed, et generelt højt uddannelsesniveau og lav kriminalitet. Odder er således et hyggeligt og trygt sted at bosætte sig.

Odder har nærbane-forbindelse til Aarhus og videre til Grenå. Nærbanen udbygges, så der snart også er direkte forbindelse til Skejby Sygehus og de mange arbejdspladser, som ligger i dette område.

Hos Min Bolighandel kender vi Odder og står naturligvis klar til også at hjælpe med salget af din bolig. Vi kan også tilbyde en grundig og uvildig rådgivning, hvis du allerede har fundet drømmeboligen, men har brug for en sparringspartner til at læsedokumenter, servitutter, lokalplaner mv. igennem og/eller hjælp til tinglysning af skødet på dit nye hjem.

Skal du sælge i Odder, eller er du ved at købe, så kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.