Nordvest

Nordvest er en spændende blanding af gamle klassiske ejendomme, moderne boligbyggeri og fortids industribygninger. Store dele af de gamle industribygninger er i dag omdannet til enten boligformål eller lægger rum til diverse institutioner, foreninger samt øvrige kulturelle aktiviteter. Nordvest har en bred sammensætning i sin boligmasse, det er ikke alene ejendomme fra mange tidsaldre, men også en god blanding af såvel ejer-, lejer- og andelsboliger, hvilket utvivlsomt er med til at give kvarteret et udtryk af stor mangfoldighed og en forfriskende imødekommenhed. En mangfoldighed man i høj grad også oplever i de små forretninger, købmænd og gode spisesteder.

Nordvest er kendetegnet ved, at man overalt har hvad man skal bruge inden for kort afstand, det gælder transport, indkøb, institutioner og grønne områder. Blandt de grønne områder er Utterslev Mose og Bispebjerg Kirkegård ikke til at komme uden om, men værd at bemærke er bestemt også de mindre områder som eksempelvis Emaljehaven og ikke mindst Nordvestparken!

Nordvest har bestemt endnu ikke udlevet sit fulde potentiale og er til stadighed et kvarter i forandring. Hos Min Bolighandel syntes vi endnu ikke at kvarteret har fået sin fulde anerkendelse – men vi vil gøre alt for at køberne til din bolig, forstår alt hvad Nordvest har at byde på, og hvorfor det bør være kvarteret køberne går efter…

 

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.