Lyngby

Lyngby er alt hvad man efterspørger; byliv, kultur, shopping, grønne områder og sådan kunne man blive ved, og ved… Det er ikke uden grund at byen er blandt de mest eftertragtede områder for boligsælgere der flytter fra f.eks. Frederiksberg og København når lejligheden er blevet for trang, eller familiens små skal ud og have græs under fødderne. Det er således ofte drømmen om en villa eller et hyggeligt rækkehus som trækker familier, par og andre med ønske om ro og luft, til det grønne område, nord for København.Hvad enten drømmen fører til en lejlighed, et rækkehus eller en villa, er man således i Lyngby aldrig mere end en kort gåtur fra skøn natur, det være sig bl.a. Brede Værk, Mølleådalen, Lyngby Sø, Glaciset, Dyrehaven eller Eremitagen.

Mange af tilflytterne fra København efterspørger villa eller rækkehus, men når huset senere er blevet for stort tilbyder Lyngby også rigtig gode ejerlejligheder og andelsboliger – så det vil aldrig blive nødvendigt at flytte fra byen, for når man én gang er blevet forelsket!

Særligt DTU tiltrækker også en stor andel unge og studerende, som i høj grad efterspørger at bo i Lyngby. Her trækker de mange gode og sunde andelsforeninger samt naturligvis også de forældrekøbs egnede ejerlejligheder.

Hvad enten man er senior, børnefamilie eller ung studerende, byder Lyngby på alt fra smuk natur, sport og fritidsaktiviteter, til den hyggelige Lyngby Hovedgade med cafeer, specialforretninger og gode spisesteder, Storcenter og Magasin. Og med S-tog kun 20 min. til København. Skulle man have behov for at komme på arbejde er der altså både S-tog og heller aldrig langt til en afkørsel og lynhurtig tilgang til motorvej, hvad enten man skal videre nordpå eller ind til København.

Hos Min Bolighandel har flere af vores ejendomsmæglere i Lyngby tidligere arbejdet hos kædemæglerne lokalt, og de kender kvartererne og ikke mindst stemningen, som gør Kgs. Lyngby til noget helt specielt, og dermed også en stor viden om hvordan man laver et rigtig godt boligsalg i Kongens Lyngby. Vi har rådgivet flere af vores boligsælgere inde fra København omkring køb af nyt hjem i Lyngby, og er dagligt i kontakt med nye kunder som drømmer sig til mere plads, luft og grønne områder. Vi ved hvorfor de skal købe netop i Lyngby, og hvem ved, måske er det netop din bolig de drømmer om…

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.