Ejendomsmægler Kokkedal

Min Bolighandel sætter lejligheder og huse til salg i Kokkedal

Susanne Søgaard er kædens ansvarlige for at sætte lejligheder og huse til salg i det smukke og naturskønne Kokkedal. Få en boligsnak med Susanne på telefon: 2014 6239 eller få en gratis salgsvurdering på susanne@minbolighandel.dk

Kokkedal byder på store fredede vådområder, med et rigt fugle- og dyreliv, og ligger lige ud til Øresund, hvor flere smukke parker og strande indbyder til udflugtstur med familien. Der er flere havne tæt på Kokkedal, hvor der er rig mulighed for at ro eller dyrke sejlsport.

Når vi sætter lejligheder og huse til salg i det smukke område omkring Kokkedal Slot og Kokkedal Golfklub, opfordrer vi altid nye købere at gå en tur og måske spise en hyggelig middag på enten slottet eller i golfklubben, hvor der leves et skønt og aktivt udeliv. Rådyrene kommer helt tæt på både lejligheder og huse fra Kokkedal skov, der grænser op til boligkvartererne.

Kokkedal har gode sportsfaciliteter til både tennis, fodbold, badminton, golf og ridning. Rideskolen ligger i staldbygningerne lige op til Kokkedal Slot og den omkringliggende skov.


Sæt lejlighed, hus eller rækkehus til salg i Kokkedal

Når du sætter lejlighed, hus eller rækkehus til salg i boligkvartererne ud til det fredede engareal i Ådalen i Kokkedal, fortæller vi altid om Kokkedals vision om at bruge naturen til at binde byen sammen og viser de flotte nye sti- og brosystemer, der bringer borgerne helt tæt på naturen. Den nye vandlæringsplads i Kokkedal følger vandstanden i Åløbet, og det store trædække løftes fra bredden ved højvande, så børn og voksne på nærmeste hold kan studere vandmiljøet. Her kommer elever fra Kokkedal Skole, der er en af landets bedste skoler, for at lære mere om dyrelivet.

Find vores boliger til salg i Kokkedal her.

 

Vi hjælper med at gøre rækkehuse og huse klar til salg i Kokkedal

Det kan ofte være en stor udfordring at få rækkehus eller hus gjort klar til salg. Min Bolighandel i Kokkedal kan hjælpe dig sammen med vores dygtige samarbejdspartnere. Du behøver ikke løfte en finger.

Hør mere om hvordan det kan lade sig gøre ved at kontakte kædens ansvarlige for at sætte rækkehuse og huse til salg i Kokkedal, Susanne Søgaard: telefon 20146239 eller susanne@minbolighandel.dk

Når vi sætter rækkehuse og huse til salg i Kokkedal tilbyder dig lave faste salærer, høj service samt indgående lokalkendskab. Susanne Søgaard er vokset op i Kokkedal og bor også i dag med familien i Kokkedal.


Lone Dueholm satte familiens hus til salg i Kokkedal, og fortæller:

”Vi skulle sælge vores dejlige hus i Enebærhaven 105 i Kokkedal, efter 22 år, og skulle ud og vælge en ejendomsmægler.

Valget faldt på Susanne, da hun tog udgangspunkt i vores hus og så mulighederne i det. Vi har gennem hele salgsperioden, følt os godt oplyst samt fået gode råd omkring, hvad vi kunne gøre for, at huset fremstod bedst muligt til salg.

Susanne solgte vores hus i Kokkedal på kun 3 uger til en meget flot pris for området. Susanne er en meget rolig og behagelig person at være sammen med, og vi følte os trygge gennem hele processen. Jeg vil her gerne anbefale Susanne Søgaard fra Min Bolighandel, hvis I står og skal sælge jeres hus i Kokkedal”


Min Bolighandel Kokkedal:
Susanne Søgaard
Mobil: 20146239
Email: susanne@minbolighandel.dk
Facebook:  Min Bolighandel Kokkedal

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.