København N

Nørrebro er nok ubetinget den københavnske bydel som har udviklet sig mest set over de sidste 10-15 år, således fremstår bydelen i dag blandt Københavns mest interessante og mangfoldige. Bydelen har et rigt og meget varieret kulturliv, og her finder du både smarte caféer og gode restauranter samt shawarmabarer og halalslagtere.

Nørrebro har en stor andel gamle, flotte og klassiske ejendomme, oprindeligt bygget til at huse de københavnske arbejdere, men efterhånden er der også bygget en stor del nyt i bydelen – boligmassen består af en blanding af ejerlejligheder, andelsboliger og lejelejligheder, og har i de seneste mange år været særligt efterspurgt blandt unge og studerende, men Nørrebro er mangfoldig, også aldersdemografisk og rummer således også både børnefamilier, såvel som ældre og pensionister.

Grønne områder er nærmest at finde overalt, kort fra enhver hoveddør. Her er selvfølgelig de store områder ved Nørrebroparken, Assistens Kirkegård men også en række mindre områder ved bl.a. Krakas Plads, Sifs Plads mv. Hertil kommer, Nørrebroruten, som skærer sig tværs igennem Nørrebro. Stien kendetegner sig ved et kurvet forløb gennem bydelens etageejendomme og går også igennem det urbane og yderst farverige område Superkilen.

Hos Min Bolighandel har vi som ejendomsmægler på Nørrebro solgt boliger i gennem snart rigtig mange år. Vi kender bydelen og ved, hvorfor køberne skal købe en bolig netop her.

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.