Ejendomsmægler København S

København S – en skøn bydel med masser af muligheder

Er du glad for Københavns pulsende byliv, og men har du også lyst til at bo i en bydel, som er lidt mere stille end de mest befærdede veje og gader inde i København K? Så burde du se nærmere på København S og Amager. Besøger du bydelen vil du hurtigt lægge mærke til, at der også er meget liv, men ikke så voldsomt, som nogle af de andre bydele. Du vil finde et stort udvalg af cafeer, kulturliv og hyggelige parker og grønne naturområder. Vi hos Min Bolighandel kan klart anbefale dig at se nærmere på udvalget af både ejerlejligheder og andelslejligheder i København S, og vi er sikre på, at vi kan finde en bolig, som er noget for dig.


Vi kender byer, bydele og lokalsamfund

Når du vælger at sælge eller købe lejligheder i København S gennem Min Bolighandel, er du garanteret ejendomsmæglere, som kender både byen og dens forstæder indgående. Vi står altid til rådighed til at hjælpe dig til at finde det rigtige boligområde og bolig til dig. Vi har rådgivet både enlige, studerende og familier til køb eller salg af deres bolig.


Find vores boliger til salg i København S her.

 

Flere og flere unge i København S

Med tiden er København S blevet et mere og mere populært område at bo i. Det er især unge mennesker og unge børnefamilier, som flytter til bydelen. Hvis du vælger at bosætte dig i København S, vil du nemt kunne komme til resten af Københavnsområdet med både metro, bus eller på cykel. Tag eksempelvis cykelslangen til Vesterbro og nyd den flotte udsigt imens. Flytter du til bydelen, har du både by og hippe cafeer og natur tæt på. København S byder nemlig også på mange naturområder. Tilbring de varme sommerdage i Amagerstrandpark eller på havnebadet på Islandsbrygge eller gå en dejlig tur på Amager Fælled.


Har du yderligere spørgsmål?

Hvad enten du skal købe eller sælge, er du altid velkommen til at kontakte vores lokale mægler for en uforpligtende snak omkring hvad Min Bolighandel kan tilbyde. Har du nogle spørgsmål kan du altid ringe til os på telefonnummer eller skrive en mail til


Min Bolighandel København S

Claus Rasmussen
Mobil: 53526009
Email: claus@minbolighandel.dk
Facebook: Min Bolighandel København S

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.