Ejendomsmægler Islands Brygge

Find lejlighed på Islands Brygge gennem Min Bolighandel

Islands Brygge, som også omtales ”Bryggen”, er en super dejlig bydel i København. En lejlighed på Islands Brygge er absolut noget, man bør overveje, hvis man gerne vil bo på den nordvestlige del af Amager. For mange af dem, der har en lejlighed på Islands Brygge i dag, er det deres yndlingsbydel. Man har nemlig både storbystemning, butiksliv og en havnepromenade. Ligeledes er det tæt på centrum og grønne marker. Derfor vil vi hos Min Bolighandel klart anbefale jer at kigge på en lejlighed på Islands Brygge, da det uden tvivl er en bydel, der har lidt af det hele.

 

 

To forskellige forklaringer på navnet Islands Brygge

Når I kigger på lejlighed på Islands Brygge, vil I sikkert opleve, at det er en bydel, som ikke officielt er afgrænset eller defineret præcist. Selve navnet kommer fra bydelens største vej, som hedder det samme, ligesom det gælder for Amagerbro, Nørrebro, Vesterbro og Østerbro. Dog er der modstridende kilder for, at navnet faktisk stammer fra den største vej. Nogle mener, at det stammer fra skibene til Island, som lå til kaj ved Islands Brygge. Andre kilder mener, at navnet på gaden egentlig bare stammer fra navngivningsmønstret for de første veje på Islands Brygge, som fik nordatlantiske navne. I kan selv få lov at tage del i denne historiske diskussion, hvis I køber en lejlighed på Islands Brygge.

 

Find vores boliger til salg på Islands Brygge her.

Blomsterbutikker, caféer samt Amager Fælled i nærheden

Lejligheder på Islands Brygge er omringet af masser af liv i de små gader, god cafémad og ikke mindst charmen ved ”Bryggen”. Der er både blomsterbutikker, caféer, hvor I kan få en dejlig kop kaffe, Amager Fælled, som byder på et af storbyens skønneste stykker vildmark. Det ligger mellem Bryggen og Ørestaden, og det skal absolut opleves, hvis I kigger på lejlighed på Islands Brygge. Her kan I tage på gåture, løbeture, lufte jeres hun, tage på cykeludflugt eller plukke bær. Det er i sandhed et spisekammer uden lige med både havtorn, æbler, brombær, pærer, æbler, mirabeller, blommer og meget mere. Dermed kan vi hos Min Bolighandel klart anbefale, at I tager ud og kigger på Islands Brygges lejligheder, da omgivelserne er en oplevelse i sig selv.

 

Køb lejlighed på Islands Brygge gennem Min Bolighandel

En populær trend på Islands Brygge er isbutikker, som åbner op en efter den anden. Når I kigger på lejligheder på Islands Brygge, kan I nyde lidt af bydelens egne smage ved at tage et smut forbi de mange isbutikker, som pryder gadebilledet. Her finder I både rigtig god gammeldags is samt det mere moderne. Der er masser af muligheder, hvis I vælger at købe en af Islands Brygges lejligheder. For os hos Min Bolighandel er det vigtigt, at vi kan møde køberne i øjenhøjde. På den måde kan vi bedre sætte os ind i deres situation. Vi mener nemlig, at det er nøglen til at få dem til at se mulighederne i den bolig, de ser på. For os er boligsalg- og køb en tillidssag, for med købers tillid er vejen lagt for et godt salg. Kom derfor til os, hvis I står og skal købe eller sælge en lejlighed på Islands Brygge.

 

Min Bolighandel Islands Brygge
Claus Rasmussen
Mobil: 53526009
Email: claus@minbolighandel.dk
Facebook: Min Bolighandel Islands Brygge

 

 

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.