Ejendomsmægler Ishøj

Min Bolighandel sætter huse til salg i Ishøj

Spørger du dem, der bor i Ishøj, vil mange formentlig sige, at området absolut er andet end grå ghetto og sociale problemer. De mener desuden, at Ishøj har det hele. Det er vi helt enige i hos Min Bolighandel, og derfor mener vi, at I bør kigge lidt nærmere på huse til salg i Ishøj, hvis I står og skal flytte. I Ishøj Kommune er der mange forskellige mennesker med forskellige kulturer, som bor tæt op ad hinanden, men samtidigt er det et skønt sted med masser af grøn og vild natur, der er hav og strand, skov, og så er huse til salg i Ishøj super tiltalende. Hele 75 procent af Ishøj Kommune er nemlig naturområder, hvilket er med til at gøre både huse og lejligheder til salg i Ishøj meget tiltalende for mange, både familier, par og singler.

En moderne kommune i vækst

Huse til salg i Ishøj er omringet af en by, som huser omkring 21.000 indbygger, og dette tal er steget fra kun 3.000 for bare 30 år siden. Ishøj er bestemt en moderne kommune, og den er i vækst i øjeblikket. Det mest moderne ses omkring Ishøj Bycenter, hvor der er gader og torve med rådhus, butikker og spisesteder af enhver art. Hvis I kigger på huse til salg i Ishøj, vil I sikkert finde den gamle bydel også, som ses i landsbyerne Torslunde, Tranegilde og Ishøj Landsby. Det er her, I finder de flotte stråtækte træhuse, gamle kirker og gravhøje. Hos Min Bolighandel har vi meget godt at fortælle om både huse og lejligheder til salg i Ishøj, så tøv ikke med at tage et kig på dem.

Find vores boliger til salg i Ishøj her

En flerkulturel by med mange nationaliteter

Huse til salg i Ishøj byder ligeledes på muligheder for at gå til stranden, hvor der er lystbådehavn, campingpladser og indsøer. Desuden er byen en flerkulturel by med mange nationaliteter, et spirende musikliv samt enestående museer. Ligeledes er Ishøj Vestegnens uddannelsesby med mange unge, som flokkes for at komme til gymnasiet, handelsskolen eller den tekniske skole. Dermed byder byen på rigtig mange muligheder, hvis I er en familie, der ønsker et nyt sted at bo. Ishøj bliver ligeledes kaldt Den Grønne Port til København, da kommunens grønne områder omfatter både åbne marker og en lille skov med dyrepark. Huse til salg i Ishøj er derfor klart værd at overveje, da byen er spændende og bestemt indbydende at opleve.

 

Køb huse til salg i Ishøj gennem Min Bolighandel

Når man køber et hus eller en lejlighed til salg i Ishøj, vil man opleve, at det er nemt at komme til og omkring byen. S-toget stopper nemlig ved stationen hele ni gange i timen, og der er desuden direkte adgang til motorvejen. I hele kommunen er der lavet 37 kilometer beskyttede cykelstier sådan, at hvis I køber et hus til salg i Ishøj, kan jeres børn og jer selv færdes trygt og sikkert rundt i hele kommunen. Kontakt vores dygtige ejendomsmæglere hos Min Bolighandel, hvor I altid er i trygge hænder, og lad os hjælpe jer med at sætte jeres hus til salg i Ishøj, hvis I står og skal flytte. Vi er i tæt dialog under hele forløbet og sørger for at give løbende feedback på fremvisninger. For os er boligsalg- og køb en tillidssag, hvor køberens tillid er den bedste vej til et godt salg. Kom derfor trygt til os, hvis I skal sætte jeres hus til salg i Ishøj.

 

Min Bolighandel Ishøj
Jens Emkjær
Mobil: 26333366
Email: Jens@minbolighandel.dk
Facebook: Min Bolighandel Ishøj

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.