Hellerup

10 minutters kørsel nord for København ligger Hellerup, som for mange er kendt for at være Sjællands svar på Monaco, hvor attraktive villaer tårner sig op og eksklusive biler kører på Strandvejen.

Allerede før 1800 tallet var dette område kendt for at være et velhaverområde, hvor der lå prægtige landsteder og lystgårde. Den efterfølgende byfornyelsen er foregået med stor respekt for historien. Bl.a. er området Blidahlund oprindeligt bygget på en grund hvor der før 1846 lå et gammelt landsted ved navnet Blidah. Her er i dag bevaret en dele af den oprindelige park samt mange af de gamle træer.

I Hellerup området findes nogle af Danmarks dyreste villaer, eksempelvis på Hambros Allè. Her findes nogle af landets bedste beliggende huse, med egen badebro i baghaven.

For de købelystne, er området også et slaraffenland at shoppe i. Især på Strandvejen ligger skulder mod skulder, den ene spændende detailbutik efter den anden og får benene brug for et hvil, ligger der både cafeer, juicebarer og restauranter man kan gå ind hos.

Hellerup er dog langt mere end store Villaer og fine butikker, det er også en oase af kulturelle og historiske seværdigheder, med Eksperimentarium, Mindelunden, Charlottelund fort og mange andre attraktioner, der er et besøg værd.

For naturelskere er dette område også et mekka med Charlottelund skov, Dyrehaven og Strandparken, inden for rækkevide og Øresund lige ude i "baghaven"

Udbuddet af boliger i området er bredt. Her findes flere andelsboligforeninger såsom AB Hellerup Strandgård, AB Blidahlund og Esperancegården, hvor det er muligt at få en bolig i dette dejlige byområde, til en overkommelig husleje.

Her findes også mange ejerlejligheder, de mest eftertragtede ligger omkring Tuborg Havnepark.

Til den lille familie findes flere mindre rækkehuse og I Hellerup findes selvfølgelig også nogle smukke villa kvarterer, med brede veje og flotte patriciervillaer.

Min Bolighandel som din ejendomsmægler i Hellerup tilbyder derfor boligmuligheder til både unge, børnefamilier, ældre og til alle andre der ønsker at bo tæt på København og dog i et historisk, naturskønt område.

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.