Ejendomsmægler Hedehusene

Bo i Hedehusene og kom tæt på by og natur

Ønsker du at være tæt på naturen og lokalsamfundets charme og fællesskab? Eller tiltrækkes du mere af et pulsende byliv med en masse kulturelle tilbud og gang i gaden? Så bør du se nærmere på Hedehusene, hvis du ønsker at bo tæt på København og stadig have oplevelsen af at tæt lokalsamfund omringet af natur. Hedehusene ligger ca. 30 km fra Rådhuspladsen i København, og der er gode transportmuligheder til og fra byen. I Hedehusene kommer du også nemt til motorvejen, der hurtigt kan føre dig til de omkringliggende byer som Roskilde, Holbæk, Hillerød osv. Foruden de lukrative transportmuligheder, har Hedehusene også andet at byde på. Byen er omringet af dejlig natur. Naturpakken Hedeland er et stort område med masser af stier, åbne pladser, ridestier, hundeskove, naturlegepladser og en skibakke.

 

En by med mange muligheder

Bor du i Hedehusene har du ikke bare mulighed for at tage en hurtig tur frem og tilbage til København, du får også mange muligheder i Hedehusene. Her finder du nemlig et rigt foreningsliv, hvor du har mange muligheder for forskellige sportsaktiviteter for hele familien. Byen har også et stort udvalg af dagligvare- og specialforretninger. Her finder du alt fra apoteker, slagtere, bagere, blomster – og delikatesseforretninger.

 

Find boliger til salg i Hedehusene her.

Min Bolighandel kender til lokalområderne

Hos Min Bolighandel er vi opmærksomme på, at vi skal være klædt på til boligsalg i hele Danmark. Derfor har vi mæglere fordelt over hele landet, således vi kan rådgive dig bedst muligt i forhold til køb og salg af din bolig. Vi tror nemlig på, at en god mægler er en, der kender lokalområdet. Hos Min Bolighandel har vi et stort kendskab til lokalområder som Hedehusene og omkringliggende byer, så du kan være tryg ved vores hjælp og rådgivning.

 

Køb eller sælg din bolig i Hedehusene med Min Bolighandel

Køber du eller sælger du din bolig med hjælp og vejledning fra Min Bolighandel kan du være sikker på, at du får betaler et salær, der er mindre end hos andre ejendomsmæglere på markedet. Vi annoncere målrettet og online. Du er altid velkommen til at kontakte vores lokale mægler for en uforpligtende snak, omkring hvad Min Bolighandel kan tilbyde. Sidder du inde med nogle spørgsmål, kan du kontakt vores dygtige mægler på følgende:

 

Min Bolighandel Hedehusene:
Poul Stubkjær Djursner
Mobil: 50506060
Email: poul@minbolighandel.dk

 

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.