Ejendomsmægler Hasselager

Hasselager har det hele

Kan du godt lige byens pulsende liv og de kulturelle muligheder, der følger med at bo i byen? Eller kan du bedre lide at bo på en stille villavej, hvor du kender dine naboer? Eller nyder du åbne områder med skov og natur? I Hasselager kan du få begge dele. Byen ligger nemlig kun 8 km væk fra Århus centrum, og er omringet af skov og natur. Hasselager er en del af Århus kommune, og byen ligger klods op ad Kolt. Byerne er mere eller mindre er vokset sammen til én by, og som blandet andet deler en stor sportshal. Arbejder du udenfor byen, og kører frem og tilbage på arbejde? Fra Hasselager kommer du nemt til de omkringliggende byer som Skanderborg, Århus, Randers og Silkeborg via motorvejen, som ligger rigtig tæt på Hasselager. Har du ikke egen bil, er der ligeledes gode transportmuligheder gennem offentlig transport.

 

Køb eller sælg din bolig

Vi har et stort kendskab til Hasselager, og står altid til rådighed til at hjælpe dig til at finde det rigtige boligområde og bolig til dig. Vi har rådgivet både enlige, studerende og familier til køb eller salg af deres bolig. Handler du bolig gennem Min Bolighandel kan du være sikker på, at du får kyndig hjælp og rådgivning til en væsentlig billigere pris end andre typer af ejendomsmæglerfirmaer. Min Bolighandel ikke har en dyr adresse midt i byen. I stedet finder du os på MinBolighandel.dk.

 

Find boliger til salg i Hasselager her.

Godt foreningsliv og børnevenlige veje

Hasselager tiltrækker rigtig mange børnefamilier og par, som skal til at danne familie. Mange af byens villaer ligger på ’’lukkede’’ veje med stisystemer imellem, så børnene undgår at skulle ud på meget trafikerede veje. Derfor ser du ofte børn, der selv cykler til og fra byens skole Bavnehøj Skole, som går til og med 9. klasse. I Hasselager finder du et stort og rigt foreningsliv, med byens hal, KHIF-hallen, som centrum. Her finder du alt fra gymnastik, håndbold, indendørs fodbold, badminton, senioridræt til hundetræning og meget mere. I Hasselager finder du ligeledes et godt naboskab, hvor naboer kender hinanden, og fællesskabet er godt.

 

Har du yderligere spørgsmål?

Hvad enten du skal købe eller sælge, er du altid velkommen til at kontakte vores lokale mægler for en uforpligtende snak omkring hvad Min Bolighandel kan tilbyde. Har du nogle spørgsmål kan du altid kontakte vores mægler på følgende oplysninger:


Min Bolighandel Hasselager:
Lars Nielsen
Mobil: 24250784
Email: lars@minbolighandel.dk

 

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.