Glostrup - Grønne områder lige op ad København

Når man har fri og er hjemme igen, byder bydelen på alt hvad der skal til for at få en hverdag til at fungere optimalt, her er gode fritidsaktiviteter, kort til indkøb og fine shopping muligheder i eksempelvis Glostrup Shoppingcenter.

Natur og grønne områder findes spredt over hele bydelen med små grønne oaser, parker og desuden et stort grønt skov område ved Vestskoven, hvor man også finder Hvissingestenen og Oxbjerget.

Hos Min Bolighandel kender vi som ejendomsmægler Glostrup indgående og står naturligvis klar til også at hjælpe med salget af din bolig.

Vi kan også tilbyde en grundig og uvildig rådgivning hvis du allerede har fundet drømmeboligen, men har brug for en sparringspartner til at læse dokumenter, servitutter, lokalplaner mv. igennem og naturligvis til tinglysning af skøde på dit nye hjem.

Skal du sælge i Glostrup, eller er du ved at købe og har hertil brug for en ejendomsmægler i Glostrup, så kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe.

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.