Ejendomsmægler Farum

Farum er skov, fantastiske søer og utrolige faciliteter. Farum er en del af Furesø Kommune og der er i Farum 3 skoler samt mange gode daginstitutioner. På Farum Bytorv er der et meget stort udbud af indkøbsmuligheder og små gode spisesteder. Dette finder man også på Farum Hovedgade. Når man har sagt Farum, må man også sige sport og der til hørende faciliteter. Mange sportshaller, Farum Arena, Farum Svømmehal, tennisanlæg og ikke mindst Farum Park som danner rammen om områdets stolthed FC Nordsjællands hjemmekampe.

Farum Sejlklub holder til Farum Marina som er beliggende til Furesø. Her finder man også Furesø Bad som er en kunstigt anlagt sandstrand med bl.a. børnevenlige bademuligheder. Der 3 gode skoler i Farum og et utal af institutioner. Farum er ideelt beliggende hvis man er til skøn natur og alligevel gerne vil bo tæt på København. Når du benytter en

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.