Din foretrukne ejendomsmægler på Amager!

Amager er med årene blevet et af de mest eftertragtede områder i København. Nogle kalder området for Københavns Manhattan og selvom andre synes det er overdrevet, så har øen virkelig meget at byde på. Ikke mange steder i København findes en forskellighed som her, både på beboersammensætning og på boligtyper. På grund af den udvikling der er sket på Amager de seneste 10 år, med hele udbygningen af Islands Brygge, de 2 metrolinjer, Amager Strandpark, Holmbladsgade-kvarteret og man kunne bliver ved med at nævne punkter hvor øen har udviklet sig markant.

Boligsalg er en tillidssag og det er vigtigt for køberne at ejendomsmægleren kan besvare spørgsmål, både hvad angår bolighandel helt overordnet men også lokale forhold. Min Bolighandel har solgt mange boliger på Amager og flere af vores mæglere har tidligere været ansat hos andre ejendomsmæglere, beliggende på amager. Derfor er vi blandt flere og flere nu den foretrukne ejendomsmægler på Amager Kontakt os for at høre mere

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.