Ejendomsmægler Aarhus N

Aarhus er en storby, men ynder at blive kaldt ”verdens mindste storby”, byen byder således på alt det, der kendetegner en rigtig storby, kulturliv, shopping, cafeer, museer, grønne områder mm. – det hele er blot i en lidt mindre og mere kompakt skala, hvilket gør byen hyggeligere og mere intim end så mange andre storbyer. I Aarhus kan man således nemt cykle – eller gå for så vidt - mellem byens mange tilbud og forskellige kvarterer.

Hos Min Bolighandel kender vi byen og bydelene indgående og står naturligvis altid klar til også at hjælpe med salget af din bolig. Vi har rådgivet flere af vores kunder, som har søgt nyt hjem i det centrale Aarhus, og har hjulpet dem med at finde den helt rigtige bolig. Vi er løbende i kontakt med såvel studerende som familier, der ønsker at flytte tæt på storbyens puls, men gerne vil bo i charmerende og rolige omgivelser. Vi ved hvorfor de skal købe i Aarhus og hvem ved, måske er din bolig netop den de drømmer om…

Hvad enten du skal købe eller sælge er du altid velkommen til at kontakte vores lokale mægler for en uforpligtende snak omkring hvad Aarhus og Min Bolighandel kan tilbyde.

- Aarhus N
Aarhus Nord er især karakteriseret ved to ting: uddannelsesinstitutioner og medier. Her finder du blandt andet Aarhus Tekniske Skole, Social- og Sundhedsskolen, Danmarks Journalisthøjskole og Sygeplejeskolen. Det er også her i nordbyen, at du finder flere af de store lokale og regionale medier såsom: DR Østjylland, TV-2 Østjylland, Århus Stiftstidende og DR Provinsafdelingen.

Storcenter Nord er bydelens handelscentrum. Her er ikke mindre end 65 butikker og 1000 parkeringspladser. Storcenter Nords teatersal er et samlingssted for områdets kulturliv og fungerer bl.a. som auditorium for Institut for Medievidenskab på Aarhus Universitet. Rummet benyttes således til mange forskelligartede arrangementer.

Området er naturligvis populært for studerende og deres forældre, som søger en god base for et studieliv. Vi ved hvorfor de skal købe netop her og hvem ved, måske er din bolig den, de drømmer om…

- Trøjborg
Trøjborg er på mange måder en by i byen, med et utal af butikker, indkøbscenter, biograf med mere. De små caféer og hyggelige spisesteder er samlingssted for kvarterets beboere. Nok er man tæt på midtbyen, men man behøver faktisk ikke tage derind, for kvarteret rummer det hele selv. Hertil kommer, at Trøjborg ligger tæt op ad Riis Skov og den Permanente, hvor der er mulighed for et havbad.Vi har rådgivet flere studerende, som har søgt nyt hjem i det centrale Aarhus og har hjulpet dem med at finde den helt rigtige bolig tæt på Universitetet. Vi er løbende i kontakt med studerende og deres forældre, som søger en god base for et studieliv. Vi ved hvorfor de skal købe netop her og hvem ved, måske er din bolig den de drømmer om…

- Christiansbjerg
Det område, vi i dag kender som Christiansbjerg, fungerede i gamle dage som markjorder for Århus by. Agerbrug og græssende kreaturer var gennem flere århundreder det syn, der mødte vejfarende i det nordlige Århus. I 1879 at udstykkedes en række mindre jordlodder på østsiden af Randersvej til arbejdsmænd fra byen. Bebyggelsen voksede på mindre end et tiår til 90 husstande: Reginehøj kolonien - det senere Christiansbjerg - var grundlagt.Siden er det gået stærkt. Aarhus Universitet er placereret her ligesom det innovative IT område, Kathrinebjerg er en central del af Christiansbjerg.

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.