Ejendomsmægler Aalborg

Aalborg – Nordjyllands hovedstad

Overvejer at du flytte til Nordens Paris, som Aalborg også bliver kaldt? Det kan vi hos Min Bolighandel godt forstå. I byen finder du nemlig en lang række kulturelle tilbud og byliv, men også rolige boligkvarter og stille villaveje. I Aalborg bor der over 100.000 indbyggere, og byen er Danmarks 4. største. Du finder et væld af forskellige boliger i byen, så ligegyldigt om du leder efter en villa, et rækkehus eller lejlighed, er der rig mulighed for det i Aalborg. I byen finder du flere forskellige områder – alt fra gader med et pulsende byliv til stille og rolige villaveje.


En kulturel by med muligheder

Byen rummer mange studerende blandt andet på grund af Aalborg Universitet. De mange unge mennesker betyder også mange kulturelle tilbud og meget byliv. Den mest kendte gade i Aalborg er Jomfru Ane Gade, som er stopfyldt med barer, diskoteker og værtshuse. Enhver festlig aalborgenser har været i ’’Gaden’’ mere end én gang. Er du ikke til fest på byens diskoteker, kan du nyde godt af de andre kulturelle tilbud, du finder i og omkring Aalborg. Hør musik i Musikhuset, tag ud, og kig på dyr i Aalborg Zoo, se på kunst på Kunsten eller tag ind og se en forestilling på en af byens forskellige teatre. Vil du hellere ud og opleve naturen omkring Aalborg? Så tag ud forbi det 55 meter høje Aalborgtårn, og nyd den smukke 360-grader-panoramaudsigt over hele byen i ro og mag.


Find vores boliger til salg i Aalborg her.

 

Min Bolighandel kender til lokalområderne

Hos Min Bolighandel er vi opmærksomme på, at vi skal være klædt på til boligsalg i hele Danmark. Derfor har vi mæglere fordelt over hele landet, således vi kan rådgive dig bedst muligt i forhold til køb og salg af din bolig. Vi tror nemlig på, at en god mægler er en, der kender lokalområdet. Hos Min Bolighandel har vi et stort kendskab til lokalområder i Nordjylland som Aalborg og omkringliggende byer, så du kan være tryg ved vores hjælp og rådgivning.


Køb eller sælg din bolig i Aalborg

Køber du eller sælger du din bolig med hjælp og vejledning fra Min Bolighandel, kan du være sikker på, at du får betaler et salær, der er mindre end hos andre ejendomsmæglere på markedet. Vi annoncerer målrettet og online. Du er altid velkommen til at kontakte vores lokale mægler for en uforpligtende snak, omkring hvad Min Bolighandel kan tilbyde. Sidder du inde med nogle spørgsmål, kan du ringe eller skrive en mail til følgende oplysninger:


Min Bolighandel Aalborg

Stine Heitmann
Mobil: 22979005

Anders Hald Guldbæk
Mobil: 20647901

Email: stine@minbolighandel.dk
Facebook: Min Bolighandel Aalborg

Bestil gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Din besked er blevet sendt

Udfyld venligst alle felterne korrekt.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tast dit postnummer ind i boksen nedenfor og få kontakt til den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

 

Der er ingen mægler tilknyttet dette postnr.

Udfyld venligst alle felterne korrekt.